Adela Popescu a vorbit despre a doua sarcină! Care sunt diferențele!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
09/07/2018, 13:15
Adela Popescu a vorbit despre a doua sarcină! Care sunt diferențele! GALERIE FOTO
Adela Popescu despre a doua sarcina

Adela Popescu este deja o mămică cu experiență. Vedeta a vorbit despre cum a primit corpul ei cea de-a doua sarcină și despre diferențele față de prima. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Acum tocmai am renunțat la vitaminele pe care doctorul mi le-a prescris din trimestrul 2, pentru că nu m-am simțit grozav de la ele. La prima sarcină nu mi-au fost recomandate, însă acum, după doi ani de alăptat și multe nopți nedormite, a considerat necesar”, spune Adela. Dincolo de acest aspect mai puțin plăcut și de acela al grețurilor matinale, nici ele prea agresive, care au și dispărut, vedeta spune că este totul bine: ”Recunosc, îmi vine deseori să exclam așa, în egală măsură mă apucă cu furnicături pe șira spinării de fericire când mă gândesc la minunea zămislită în pântecele meu”.

Citește și GALERIE FOTO. Adela Popescu a dezvăluit cum a pierdut 18 kg! A consumat cu regularitate două produse! 

Citește și Cât de sexy este! Cum a apărut vedeta în mijlocul străzii. Paparazzii au fotografiat TOT 

Adela Popescu a vorbit despre a doua sarcină. ”Mi se părea de neacceptat.

”Sunt mai relaxată de data asta, trebuie să mă gândesc puțin să îmi amintesc în câte săptămâni sunt, ceea ce la prima sarcină mi se părea de neacceptat. Știam, și eu și Radu, cu exactitate in câte săptămâni, zile, chiar și minute eram”, spune Adela Popescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×