GALERIE FOTO. Adela Popescu a dezvăluit cum a pierdut 18 kg! A consumat cu regularitate două produse!

Filon Stan   
în Galerie foto
07/11/2017, 00:02
GALERIE FOTO. Adela Popescu a dezvăluit cum a pierdut 18 kg! A consumat cu regularitate două produse! GALERIE FOTO

O ştim de la TV, a jucat în mai multe telenovele de succes, dar nu şi-a neglijat nici celălalt dar. A scos şi un album muzical, dar cel mai important rol îl joacă de mai bine de un, când Adela Popescu a devenit mămică. După naştere, s-a confruntat cu kilogramele în plus, însă nu s-a lăsat păgubaşă. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Vedeta a reuşit în timp record să scape de nu mai puţin de 18 kilograme. Aceasta a povestit care au fost ingredientele minune care i-au sărit în ajutor şi care au adus-o la silueta pe care o avea înainte de maternitate. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dieta Adela Popescu spune că nu a făcut sport

„Toţi oamenii m-au sfătuit să nu fac efort prea mare atâta timp cât alăptez, pentru că există riscul să pierd lactaţia, ceea ce nu îmi doresc. Am dat jos, totuşi, câteva kilograme, pe bază de oboseală. În două luni şi jumate am slăbit 11 kilograme fără să fac nimic special, nu am ţinut nici dieta şi nu am făcut nici sport”, a dezvaluit Adela.

Totuşi, după ce a terminat cu perioada de alăptare, vedeta a recurs la un regim bazat pe iaurt şi fructe confiate, astfel că, acum, Adela Popescu a scăpat de toate kilogramele în plus şi arată exact ca înainte de a fi gravidă, poate chiar mai bine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×