Adda, un nou tratament pentru boala Lyme. Prin ce trebuie să treacă artista: „Reziști la o temperatură de 60 de grade”

Andreea Marin   
în Stiri mondene
01/07/2022, 18:52
Adda, un nou tratament pentru boala Lyme. Prin ce trebuie să treacă artista: „Reziști la o temperatură de 60 de grade”
Adda, un nou tratament pentru boala Lyme. Foto: colaj Fanatik / Instagram

Adda a început un nou tratament pentru boala de care suferă. Artista se află în Constanța și le-a povestit fanilor prin ce trebuie să treacă pentru a scăpa de Lyme.

Ce tratament face Adda pentru boala Lyme

Adda a început un nou tratament pentru boala Lyme. Artista le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare prin ce trebuie să treacă pentru a scăpa de borelioză, așa cum mai este numită boala Lyme.

Cântăreața Adda a postat și o imagine realizată în timpul tratamentului pentru boala Lyme și a explicat că trebuie să stea la o temperatură de 60 de grade vreme de o oră.

Artista urmează acest tratament la Constanța, unde se află deja de două zile. Adda face tratament hiperbare, hipertermice, dar va primi și prima doză injectabilă.

„Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc.

Sunt la Constanta de două zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici. Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doză injectabilă ca să-i dau lu Gogu (n.r. așa îi spune bolii) să zacă”, a spus ea, pe pagina ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

Adda a cheltuit mulți bani pentru a afla ce boală are

Adda a mărturisit că a cheltuit mulți bani pentru a afla de ce boală suferă, iar conform declarațiilor sale, a dat 15.000 de euro pe analizele medicale care să îi arate ce este în neregulă cu organismul ei, de fapt.

A durat mai bine de un an și jumătate până când artista a aflat că suferă de boala Lyme, care s-a transmis genetic.

„Am analize de 15.000 de euro pentru că la Lyme analizele nu arată nimic, e o boală greu de diagnosticat. Mi s-a spus și că sunt nebună.

Am aflat pentru că mi s-a blocat piciorul pe ambreiaj, atunci mi-am dat seama că ar putea să fie Borelia”, a dezvăluit artista în cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×