Justin Bieber suferă de boala Lyme: „Îmi afectează pielea, funcţiile neurologice, energia şi sănătatea mea în general”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/01/2020, 10:33
Justin Bieber suferă de boala Lyme: „Îmi afectează pielea, funcţiile neurologice, energia şi sănătatea mea în general”
Justin Bieber va scoate un documentar despre boala cu care se luptă de mai bine de doi ani. Sursa foto: Instagram

Cântărețul canadian Justin Bieber nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Artistul cunoscut pentru hit-uri precum „Beauty and a beat”, „Sorry” sau „Never say never” a declarat că a fost diagnosticat cu boala Lyme, o afecțiune care este asociată cu mușcătura de căpușă.

Justin Bieber și lupta cu boala Lyme

„Am fost recent diagnosticat cu boala Lyme şi, în plus, am un caz serios de mononucleoză cronică ce îmi afectează pielea, funcţiile neurologice, energia şi sănătatea mea în general”, a scris tânărul de 25 de ani pe contul său de Instagram.

„Au fost câţiva ani dificili, însă urmarea unui tratament adecvat pentru a trata această boală incurabilă va ajuta şi voi reveni mai bine ca niciodată”, a mai spus Bieber.

Pe 27 ianuarie va apărea un documentar despre cei doi ani dificili din viața cântărețului

Muzicianul canadian va scoate pe 27 ianuarie un documentar în care vorbește despre lupta sa din ultimii doi ani cu teribila boală transmisă în special de insecte precum căpușele.

Trei ani de zile artistul a lipsit de pe scena muzicală și a avut grijă de sănătatea lui. Justin a vrut să se afle de la el despre afecțiunea de care se tratează de mai bine de doi ani de zile asta pentru că presa a scris că a slăbit foarte mult, iar fanii s-au îngrijorat pentru el.

Documentarul despre viața lui Bieber din ultimii doi ani, axat pe muzică, dar mai ales pe lupta cu boala Lyme va apărea pe Youtube la finalul acestei luni, transmite telecinco.es.

Justin Bieber este unul dintre cei mai apreciați artiști internaționali, considerat copilul teribil al muzicii canadiene.

A reușit să se impună pe piața muzicală din America de Nord când avea doar 17 ani, iar acum, la 25 de ani, este unul din numele de referință pentru industria dance-pop.

A câștigat mai multe premii Billboard, Grammy și MTV pentru hit-urile și albumele sale de mare succes.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×