Acum a slăbit spectaculos, dar stai să vezi cum arăta Ioana Ginghină în urmă cu trei ani. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/05/2020, 19:19
Acum a slăbit spectaculos, dar stai să vezi cum arăta Ioana Ginghină în urmă cu trei ani. Foto
Ioana Ginghină a dat jos 8 kg în mod spectaculos. Sursa foto: Instagram.com

Ioana Ginghină a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o imagine de acum 3 ani în care apare cu câteva kilograme în plus. Actrița a slăbit spectaculos în ultima vreme mărturisind că ambiția și încrederea au fost ingredientele care au ajutat-o să ajungă la silueta dorită.

Cum arăta actrița Ioana Ginghină în urmă cu 3 ani

Cunoscuta actriță a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să slăbească pentru că nu era mulțumită de felul în care arăta, în ciuda faptului că primea numeroase complimente de la oamenii din jur. Ioana Ginghină era disperată să slăbească, în momentul de față ajungând la greutatea de 55 de kg.

Ioana Ginghină s-a ambiționat și a slăbit în mod spectaculos dând jos 8 kilograme, arătându-le fanilor din mediul online evoluția sa. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol este mândră de formele sale postând pe contul de Instagram diferențele.

„Chiar nu contează câte kg aveam, întotdeauna am pus poze cu mine, în costum de baie, vara. Fericirea nu este direct proporțională cu greutatea, ea vine la pachet cu încrederea și iubirea de sine”, a scris vedeta în dreptul imaginii din mediul online.

 

View this post on Instagram

Chiar nu contează câte kg aveam, întotdeauna am pus poze cu mine, in costum de baie, vara. Fericirea nu este direct proporțională cu greutatea, ea vine la pachet cu încrederea și iubirea de sine. Nu e ciudat că deși ești frumosă nu știi să strălucești? Da, vorbesc cu tine femeie, căci așa am făcut și eu. Mă simțeam pierdută și nu înțelegeam de ce. Hai pe blog! Link in BIO! #loveyourself #happygirlsaretheprettiest #ioanaginghina

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina) on

 

Cum a reușit Ioana Ginghină să slăbească 8 kg

Ioana Ginghină a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată povestind că a ajuns să slăbească pentru că nu se mai regăsea și nu mai trăia în acordul cu sufletul său. Totodată, vedeta a mai precizat că după ce a participat la unul dintre seminarele Andreei Filip a realizat că fericirea vine din interior.

În plus, actrița a mai spus că a ajuns să transmită aceste gânduri pe blogul personal după ce trei femei diferite i-au scris că nu sunt fericite și nu mai găsesc nicio motivație în viața lor.

„Eram mirată, mă uităm pe stradă și vedeam tot felul de femei fericite, chiar dacă erau mai plinuțe, chiar dacă părea că nu se încadrează la acel standard de frumusețe.

Știți ce vreau să spun, ele știau că sunt frumoase și chiar erau, căci frumusețea  vine din interior. Eram disperată să fiu și eu ca ele, frumoasă, însă nu despre frumusețea fizică era vorba, de o strălucire interioară, asta căutam eu defapt.

Asta pierdusem undeva pe drum: autenticitatea, lumina. Nu mai trăiam în acord cu sufletul meu. Nu mai știam ce mi se potrivește. 

Deși părea că le am pe toate, carieră, succes, familie, casă, mășina, ce să mai, toate visele îndeplinite, ceva îmi lipsea. 

Fusesem o fată cu multă pasiune, care iubea provocările, căreia îi plăcea viața și distracția, să danseze, să radă, să comunice, însă nu mai eram așa”, a dezvăluit actrița pe blogul personal ioanaginghina.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×