Ioana Ginghină nu se poate obișnui cu pandemia. Ce a pățit când a ieșit desculță în fața porții

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/04/2020, 11:21
Ioana Ginghină nu se poate obișnui cu pandemia. Ce a pățit când a ieșit desculță în fața porții
Ioana Ginghină este speriată mai degrabă de reacțiile la pandemia de coronavirus. Sursa foto: Instagram

Ioana Ginghină nu se poate obișnui nici azi cu pandemia de coronavirus. Chiar dacă respectă toate regulile impuse de autorități, frumoasa actriță este destul de speriată când vede numai oameni cu măști pe față, numai suspiciuni și simte că se pierde cumva din farmecul vieții de odinioară.

Ioana Ginghină, speriată de reacțiile la pandemie

Vedeta a povestit o experiență prin care a trecut recent cu un curier care a venit să lase ceva la poarta casei sale.

„Am ieșit afară, așa desculță, la prima oră… liniște, cânta păsărelele și mă gândeam cum aici in locul acesta, pare sp nu se fi întâmplat nimic. Și apoi când ies la poartă începe nebunia. Curierul are mască și mănuși, vecinii care trec sunt in mașini, la fel și ei mascați”, a scris Ginghină în mediul online.

„Nici nu îmi dau seama dacă zâmbesc sau nu, dăm din cap in semn de salut și gata… Ce vremuri…  Să aveți o duminică binecuvântată!”, a mai scris ieri fosta nevastă a lui Alexandru Papadopol.

Telenovela din viața Ioanei și a lui Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină peterece izolarea împreună cu fiica ei, Ruxandra. Actrița a trecut printr-un divorț destul de dureros.

Aceasta s-a despărțit anul trecut de Alexandru Papadopol, care la scurt timp s-a afișat cu noua lui cucerire, nimeni alta decât o colegă de scenă, celebra Adriana Titieni.

Conform presei tabloide, Papi și Adriana s-ar fi văzut de mai multă vreme, acesta întreținând relația în paralel cu căsnicia cu Ioana. La rândul ei, și Adriana era căsătorită cu Adrian Titieni, căruia îi poartă și acum numele.

Rămâne de văzut cum va evolua telenovela din viața actorilor, căci, este clar: viețile lor depășesc orice scenariu de serial în care au jucat vreodată, poate și de aici lejeritatea cu care trec de la o aventură la alta. Viața bate filmul!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×