Această tănără putea avea orice bărbat din lume, dar a ales un bătrânel cu doi copii acasă. Insistă că a fost dragoste la prima vedere!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 14:56
Această tănără putea avea orice bărbat din lume, dar a ales un bătrânel cu doi copii acasă. Insistă că a fost dragoste la prima vedere! GALERIE FOTO
Tânăra de 24 de ani stă cu un bătrânel care are doi copii acasă

O tânără de 24 de ani, care putea avea orice bărbat din lume, a ales să fie într-o relație cu un bătrânel care are doi copii acasă. Najlah Muhammad, din Arizona, l-a întâlnit pe John Malott (48 de ani) în anul 2016 și insistă că a fost dragoste la prima vedere.

Tânăra de 24 de ani stă cu un bătrânel care are doi copii acasă

Tânăra este logodită cu tatăl celor patru copii și insistă că a fost dragoste la prima vedere, după ce bărbatul a impresionat-o cu mișcările sale de dans. Najlah Muhammad este antreprenor și instructor de fitness și l-a întâlnit pe John în 2016 într-un club de noapte, unde acesta își sărbătorea ziua de naștere. Una dintre prietenele tinerei i-a făcut cunoștință cu bărbatul, iar cei doi au fost de nedespărțit din acel moment.

Cuplul a primit numeroase critici, chiar și din partea prietenilor. Familiile celor doi nu au fost de acord cu relația lor, iar fata lui John, care are 25 de ani, nici măcar nu a vrut să vorbească cu iubita tatălui său. John și Najlah au fost foarte dezamăgiți în momentul în care mai mulți apropiați au încercat să îi despartă, răspândind zvonuri false despre presupuse aventuri ale bărbatului. Cuplul a rezistat presiunilor și după numai un an John a cerut-o pe Najlah în căsătorie.

John a cerut-o în căsătorie pe Najlah
John a cerut-o în căsătorie pe Najlah

John și Najlah au stabilit data nunții

John și Najlah au stabilit data nunții, iar fiicele bărbatului au început să o iubească pe noua lor mamă vitregă. „Nu credeam că mă voi îndrăgosti de cineva la doar câteva săptămâni după ce l-am cunoscut prima dată”, a spus Najlah.

Cei doi plănuiesc acum să facă un copil, idee cu care până și cea mai mică fiică a lui Jonh, care are 9 ani, este de acord. „Ne dorim foarte mult să facem un copil. John își dorește un băiat care să îl moștenească, dar va fi fericit și dacă va fi fetiță”, a mai spus tânăra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×