Accident tragic în Aiud! O fată de 19 a murit în fața medicilor

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/01/2020, 21:44
Accident tragic în Aiud! O fată de 19 a murit în fața medicilor
Accident tragic în Aiud în urma căruia o fată de 19 ani a murit. Sursa foto: alba24.ro

O tânără de 19 ani a murit în urma unui accident rutier tragic! Accidentul s-a produs duminică seara în municipiul Aiud, după ce maşina în care se afla, condusă de un tânăr de 20 de ani, a intrat într-un stâlp de electricitate.

Accident tragic în Aiud în urma căruia o fată de 19 ani a murit

La faţa locului s-a acţionat de către Detaşamentul de Pompieri Aiud pentru descarcerarea celor două victime cu o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare, precum şi cu două ambulanţe SMURD şi una a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Alba.

“După sosirea echipajelor de intervenţie la faţa locului, s-a constatat că una dintre victime nu are puls”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Medicii nu i-au putut salva viața tinerei de 19 ani

În pofida manevrelor de resuscitare efectuate, victima, o tânără în vârstă de 19 ani, a fost declarată decedată. Nu se știe exact în ce condiții a pierdut tânărul controlul volanului, însă autoritățile iau în calcul toate variantele.

Potrivit Poliţiei, autoturismul era condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani. “Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Alba.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×