Accident teribil în Cluj! Un șofer a fost călcat de propriul său camion

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/01/2020, 13:23
Accident teribil în Cluj! Un șofer a fost călcat de propriul său camion
Șofer a fost călcat de propriul său camion în Clu. Sursa foto: kanald.ro

Un șofer în vârstă de 55 de ani a avut parte de o moarte tragică! Bărbatul din Dâmbovița a murit în chinuri groaznice, după ce a fost călcat de propriul său camion! Teribilul accident a avut loc în județul Cluj.

Șoferul a fost călcat de propriul său camion, în Cluj

Șoferul de camion, în vârstă de 55 de ani, din Dâmbovița, a murit după ce a oprit pentru a remedia o problemă tehnică a vehiculului. Acesta se deplasa pe DN1E60, în județul Cluj. Bărbatul a coborât din mașină și a constatat că  mașina prezenta o problemă serioasă.

Șoferul a încercat să remedieze problema, însă se pare că nu a asigurat bine camionul. Mașina s-a pus în mișcare în timp ce șoferul se afla sub mașină, așa că l-a strivit între roțile imense ale mașinii, potrivit Mediafax.

Șoferul a încercat să remedieze o defecțiune apărută la camion

Potrivit Poliției Clun, accidentul s-a produs sâmbătă noaptea pe DN1E60, în localitatea Bucea. „Conducătorul unui autotren care se deplasa din direcția Oradea înspre Cluj-Napoca, a oprit pe partea carosabila a DN1E60 pentru a remedia defecțiuni tehnice ale vehiculului, iar în momentul în care se afla sub acesta, vehicul fiind pornit, s-a deplasat pe direcția înainte.

Din nefericire, conducătorul auto a fost prins între roțile vehiculului, iar acesta a decedat la fața locului”, spun reprezentanții Poliției Cluj.

Șoferul decedat are avea 55 de ani și era din județul Dâmbovița. Polițiștii fac verificări pentru stabilirea exactă a cauzelor accidentului teribil de pe DN1E60, din județul Cluj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×