Accident rutier în Argeș, trei tineri au fost răniți: „Nu a păstrat distanţa şi a intrat în coliziune cu un autoturism”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/11/2018, 09:01
Accident rutier în Argeș, trei tineri au fost răniți: „Nu a păstrat distanţa şi a intrat în coliziune cu un autoturism”
S-a produs un accident rutier în Argeş, trei tineri au avut nevoie de îngrijirile medicilor!

Trei tineri au fost implicați într-un accident rutier în Argeș. Din păcate, un minor de 14 ani era la volanul acesteia, în timp ce alți trei împingeau vehiculul. Totul s-a petrecut în seara de luni, 5 noiembrie 2018, în localitatea Merișani, Argeș.

Autoturismul care i-a lovit pe cei trei tineri aflați în afara mașinii se pare că nu a păstrat distanța, ciocnindu-se în final de vehiculul tinerilor. Pe numele celor implicați s-a înfăptuit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, da și pentru conducere fără deținerea unui permis.

Accident rutier Argeș, trei tineri au fost răniți!

Un accident rutier a avut loc în localitatea Merișani, Argeș, pe DN 7C, potrivit Poliției Județene din Argeș. Un autoturism, la volanul căreia se afla un bărbat de 32 de ani, a intrat într-o mașină care era condusă de un minor de 14 ani. Vehiculul tânărului ar fi avut probleme, așa că trei prieteni s-au oferit să îl ajute. Băieții aveau vârstele de: 18, 24 și 26 de ani. Din nefericire, aceștia s-au ales cu fracturi la picioare din cauza impactului suferit.

“Un bărbat de 32 de ani din Curtea de Argeş, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7C din direcţia Curtea de Argeş către Piteşti, nu a păstrat distanţa şi a intrat în coliziune cu un autoturism nesemnalizat, condus în acelaşi sens de un minor de 14 ani, care era împins de trei tineri de 18, 24, respectiv 26 de ani”, a declarat Inspectoratul de Poliție Argeș într-un comunicat. Cei trei tineri au fost duși de urgență la spital pentru a li se acorda îngrijirile necesare.

Medicii au descoperit că doi dintre ei au suferit fracturi la picioare, iar al treilea, o contuzie la un braț. În urma accidentului rutier din Argeș, s-a înfăptuit un dosar penal pe numele bărbatului de 32 de ani care a pus în pericol viața a 4 tineri. Acesta este acuzat de vătămare corporală în culpă. De asemenea, și minorul de 14 ani are de suferit din cauza conducerii autovehiculului fără deținerea unui permis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×