Accident Gherla: Șoferul TIR-ului care l-a provocat s-a sinucis

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
29/10/2018, 16:41
Accident Gherla: Șoferul TIR-ului care l-a provocat s-a sinucis
Un accident grav s-a produs la ieșire din Gherla. iar șoferul TIR-ului care este vinovat s-a spânzurat

Un grav accident rutier s-a produs duminică seara, la ieșire din localitatea clujeană Gherla, iar cinci persoane au fost grav rănite. Imediat după impact, șoferul camionului a coborât din mașină, a întrebat dacă toată lumea e bine, după care i s-a făcut rău și a fugit pe un câmp. Oamenii legii nu au reușit să dea de el și au anunțat familia de cele întâmplate, pentru a reuși să îl găsească. Din păcate, bărbatul s-a sinucis înainte ca polițiștii să îl repereze.

Accidentul s-a petrecut pe DN 1C E576, în apropiere de Gherla, în jurul orei 19.30. În impact au fost implicate trei mașini și TIR-ul condus de șoferul care a fugit de la fața locului. Printre victime, se află și o fetiță de numai 7 ani.

Un grav accident rutier s-a produs la ieșire din Gherla, trei autoturisme sunt implicate. Șoferul unui TIR se face vinovat de impact. Acesta s-a spânzurat
Un grav accident rutier s-a produs la ieșire din Gherla, trei autoturisme sunt implicate. Șoferul unui TIR se face vinovat de impact. Acesta s-a spânzurat

Accident Gherla: șoferul TIR-ului s-a sinucis

Accidentul a fost produs de un bărbat de 51 de ani, care conducea un TIR, dinspre Dej spre Cluj-Napoca. Se pare că șoferul nu a păstrat distanța față de autoturismul din fața sa, care era condus de un bărbat de 43 de ani din Suceava. După ce a intrat în coliziune cu acesta, l-a proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu altă mașină condusă de un bărbat de 42 de ani din Gherla.  TIR-ul a mai lovit ulterior un alt autovehicul, condus de un tânăr de 24 de ani, din localitatea sibiană Mediaș.

În urma accidentului, cinci persoane au fost grav rănite, dintre care doi șoferi și trei pasageri din mașinile avariate. Victimele au fost transportat de urgență la spital. Panicat, șoferul TIR-ului a fugit de la locul accidentului, pe câmpurile din apropiere. El a fost găsit luni dimineața, spânzurat, pe raza comunii clujene Bunești. Se pare că rudele ar fi încercat să îl convingă să se predea polițiștilor, care îi contactaseră între timp, însă șoferul a refuzat. El le-a spus apropiaților că vrea să se sinucidă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×