Accident cumplit în Iaşi! Cine era la volan

în Reality show
04/04/2018, 11:26
Accident cumplit în Iaşi! Cine era la volan

Acesta a precizat că în maşina de Poliţie se aflau un bărbat şi o femeie în vârstă de 44 de ani, respectiv 26 de ani.  Cei doi se aflau în misiune pentru căutarea unei minore dispărute, s-au angajat în efectuarea unei depăşiri, într-o zonă unde depăşirea era interzisă, lovind frontal un alt autoturism.

Doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, aflaţi în misiune, pentru căutarea unei minore dispărute, în vârstă de 3 ani, s-au angajat în efectuarea unei depăşiri, într-o zonă unde depăşirea era interzisă, lovind frontal un alt autoturism. Din accident au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital, printre care şi cei doi agenţi de poliţie„, se arată în comunicatul de presă al IPJ Iaşi.
Victima în vârstă de 26 de ani a fost internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar ceilalţi doi bărbaţi se află internaţi la Spitalul Sfântul Spiridon pentru intervenţii chirurgicale. „Cele trei persoane rănite vor fi transferate la unităţi spitaliceşti din Iaşi. Colega noastră, în vârstă de 26 de ani, la Spitalul de neurochirurgie, iar colegul nostru, în vârstă de 44 de ani, precum şi cea de-a treia persoană rănită, la Spitalul Sf. Spiridon, pentru a fi supuşi intervenţiilor chirurgicale necesare. Pe plan local, s-au luat toate măsurile pentru a benificia de toate îngrijirile necesare. De asemenea, în caz de nevoie, cei doi poliţişti vor fi transferaţi, cu un elicopter din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la Bucureşti„, mai arată purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.
În urma impactului, câinele poliţist s-a ales cu un picior rupt. A fost consultat de un veterinar şi acum se află în afara oricărui pericol. „Facem precizarea că a fost găsit şi câinele de serviciu, care se afla în autospecială. Acesta are un picior rupt şi a fost dus la medicul veterinar, fiind în afara oricărui pericol. Menţionăm că, autospeciala de poliţie avea în funcţiune semnalele luminoase şi acustice. Conducătorii auto nu au putut fi testaţi alcoolscop. Totodată, menţionăm că minora dispărută a fost găsită. Aceasta este în afara oricărui pericol, nefiind victima vreunei infracţiuni. Cercetările continuă pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului în cauză. Suntem alături, atât de colegii noştri, cât şi de cealaltă persoană rănită. Sperăm ca aceştia să fie bine în curând„, se mai arată în comunicatul de presă.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×