Accident pe DN2, la Bacău. Doi oameni au fost răniți

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/01/2019, 09:29
Accident pe DN2, la Bacău. Doi oameni au fost răniți
Accident rutier pe DN2, la Bacău

Un accident s-a produs la Bacău, în noaptea de 3 ianuarie, la Bacău. În urma impactului, doi oameni au fost răniți. Incidentul rutier a avut loc la ieșirea din Localitatea Răcăciuni, drum care duce spre municipiul Bacău.

Un autoturism a intrat în spatele unui tractor, iar circulația a urmat să fie blocată pe un sens de mers.  Șoferul aflat în mașina care a lovit tractorul a susținut că a pierdut controlul mașinii din cauza faptului că tractorul nu era semnalizat, astfel că l-a observat prea târziu pentru a-l putea evita.

Accident rutier pe DN2, la Bacău

Un accident rutier s-a pordus la Răcăciuni, pe DN2. Un șofer în vârstă de 54 de ani a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, iar mai apoi s-a lovit de un tractor. Bărbatul se ala în acel moment alături de soția sa î vârstă de 49 de ani. În urma impactului, cei doi au avut negoie de îngrijiri medicale.

Imagini de la locul accidentului
Imagini de la locul accidentului

Victima a susținut că tânărul de 25 de ani care se afla la volanul tracturului nu avea vehicului semnalizat corespunzător, astfel că a fost prea târziu pentru a-l evita. Conform Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, cauza coliziunii a fost viteza autoturismului celor doi soți, dar și neatenția la volan.

Accident Bacău
Accident Bacău

Din cauza loviturii puternice a celor două vehicule, tractorul a fost propulsat în afara părții carosabile, iar cele două persoane aflate în celălalt vehicul au fost transportate de urgență la spital.

Accident rutier Bacău

Un aclt accident rutier a avut loc în Bacău în a doua zi a anului 2019. Polițiștii din Onești au sancționat un indivit în vârstă de 46 de ani. Acesta a condus în stare de ebrietate un autoturism pe Bulevardul Republicii. De asemenea, bărbatul nu a acordat prioritate de trecere unui pieton de 83 de ani, care a fost transportat la spital după incident. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a arătat că bărbatul de 48 de ani avea o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expira, fapt ce demonstrează cauza exactă a accidentului rutier.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×