Cornel Borza, cântăreţul de muzică populară, implicat într-un accident rutier pe DN1

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
28/12/2018, 21:54
Cornel Borza, cântăreţul de muzică populară, implicat într-un accident rutier pe DN1 GALERIE FOTO
Cornel Borza, cântăreţul de muzică populară, implicat într-un accident rutier

Cornel Borza a fost implicat într-un accident rutier pe DN 1 vineri, 28 decembrie. Cântăreţul de muzică populară se îndrepta către aerport, de unde trebuia să decoleze către America, acolo unde avea concert. Autoturismul în care se afla interpretul a părăsit partea carosabilă şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului.

Acesta nu a fost rănit, dar a mărturisit că a tras o adevărată sperietură. Artistul mergea către aeroportul din Cluj-Napoca, acolo de unde urma să plece la un concert. Conform declaraţiilor oferite de cântăreţ, acesta a adormit la volan.

Cornel Borza, cântăreţul de muzică populară, a făcut un accident rutier

„Am aţipit pe scaunul din dreapta şoferului, că eu nu conduc. M-am trezit în curtea omului. A explodat cauciucul de la una din roţile din spate, carosabilul a fost ud, ne-am lovit de o maşină de pe sensul opus şi apoi de un gard. Bine că nu a fost mai rău, că după acea maşină era un TIR. Scula rea nu piere. Ieri am fost la Timişoara, acum îmi aştept soţia, vine cu un fin de-al meu, să mă ducă la Cluj. Acum o să îmi aud, concurenţa mă îngroapă deja. Or să zică . Dar n-am io bai. Cu atâţia preoţi în familie, nu-mi fac griji. M-a sunat şi domnul Bolojan, să mă întrebe dacă am păţit ceva. Nu ştiu de unde or aflat toţi”, a declarat Cornel Borza pentru ebihoreanul.ro.

Maşina lui Cornel Borza. Sursa foto: ebihoreanul.ro
Maşina lui Cornel Borza. Sursa foto: ebihoreanul.ro

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, agentul şef principal Traian Morar, a oferit detalii pentru ebihoreanul.ro: „Deocamdată ştiu doar că sunt două maşini implicate. Vom reveni cu informaţii suplimentare, după finalizarea cercetărilor”, a declarat acesta.

Cornel Borza este interpret de muzică populară și consilierul județean PNL Bihor, iar accidentul s-a produs după ce a adormit la volan în drum spre aerport.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×