Accident pe DJ 107F, la Lunca Mureşului. Cinci persoane au fost rănite

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
04/01/2020, 11:18
Accident pe DJ 107F, la Lunca Mureşului. Cinci persoane au fost rănite
Cinci persoane au fost rănite în urma răsturnării unui microbuz în Lunca Mureșului. Sursa foto: gds.ro

Un microbuz cu pasageri la bord s-a răsturnat pe raza localității Lunca Mureșului în județul Alba. Cinci dintre cele opt persoane care se aflau în microbuz au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un microbuz s-a răsturnat pe DJ 107F, în județul Alba

Un accident soldat cu cinci persoane rănite s-a produs sâmbătă dimineața, 4 ianuarie, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat. Incidentul s-a petrecut pe DJ 107F, în dreptul localității Lunca Mureșului din județul Alba.

În urma răsturnării microbuzului cele opt persoane care se aflau la bord s-au autoevacuat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, două ambulanţe şi două echipaje SMURD.

Cinci dintre cei opt pasageri au suferit leziuni corporale și au fost transportați de urgență la spital. Trei dintre victime au fost transportate la CPU Aiud, iar două au fost duse la USU Alba Iulia.

Trafic blocat în localitatea Lunca Mureșului după accident

„Toate victimele sunt conştiente şi s-au evacuat din autovehicul. Cele cinci persoane rănite vor fi transportate la spital – trei la CPU Aiud şi două la UPU Alba Iulia”, au menţionat reprezentanţii ISU Alba, informează jurnalul.antena3.ro.

Traficul a fost îngreunat timp de câteva ore bune, iar circulația s-a desfășurat pe un singur sens de mers, alternativ.

„Traficul este îngreunat pe DJ 107F, pe raza localităţii Lunca Mureşului, unde un microbuz de transport persoane s-a răsturnat pe carosabil.

În autovehicul se aflau opt persoane, din care cinci au suferit leziuni corporale”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să stabilează cauzele producerii accidentului. În momentul de față nu se știe motivul pentru care microbuzul s-a răsturnat, a precizat IPJ Alba.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×