Un autocar cu pasageri și un autoturism s-au tamponat. Accidentul a avut loc pe DN7, în Sibiu.

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
03/01/2020, 12:02
Un autocar cu pasageri și un autoturism s-au tamponat. Accidentul a avut loc pe DN7, în Sibiu.
Accident la ieșire din Tălmaciu, județul Sibiu, din cauza derapării unei mașini. Sursa foto: pixabay.com

Un autocar cu pasageri și o mașină s-au tamponat la ieșirea din localitatea Tălmaciu, în județul Sibiu. În urma impactului nu au fost înregistrate victime, dar traficul a fost blocat timp de câteva ore bune.

Accident în Sibiu, vineri dimineața. Nu sunt victime înregistrate

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu a transmis că în această dimineață, 3 ianuarie 2020, a avut loc un accident la intrarea în Tălmaciu, județul Sibiu. Primele informații arată că un autoturism a derapat și a lovit un autocar cu pasageri.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție. Din fericire în urma impactului nu au fost înregistrate victime, însă traficul a fost blocat din cauza autocarului care s-a defectat. Circulația s-a desfășurat pe un singur sens de mers, alternativ.

Autocarul s-a defectat și a blocat traficul de pe DN7

„La această ora, traficul rutier pe DN 7, la ieşirea din localitatea Tălmaciu spre Boiţa se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă ca urmare a unui eveniment soldat cu pagube materiale (tamponare).

Un autoturism care circula spre Sibiu a derapat şi a intrat în coliziune cu un autocar. Din fericire nu sunt victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, potrivit antena3.ro

Polițiștii sosiți la fața incidentului au fost nevoiți să dirijeze circulația pentru că autocarul s-a defectat și a blocat drumul.

„Autocarul prezintă defecţiuni tehnice, momentan fiind blocat pe şosea. Valorile de trafic în zonă nu sunt ridicate, un echipaj al poliţiei rutiere se află la faţa locului pentru dirijare.

Totodată, autoritățile le-au transmie conducătorilor auto să adapteze viteza de mers la condițiile drumului și să fie foarte atenți în zona în care s-a produs accidentul de pe DN7.

Recomandăm atenţie sporită în zonă şi adaptarea unei viteze reduse”, a mai adăugat Luciana Lazăr.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×