Accident pe Autostrada Soarelui! Un tir s-a răsturnat după care a luat foc

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 08:26
Accident pe Autostrada Soarelui! Un tir s-a răsturnat după care a luat foc GALERIE FOTO
Accidentul s-a petrecut la ieșirea de pe A2. Sursa foto - Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța

Accident spectaculos pe Autostrada Soarelui acolo unde un tir încărcat cu pui congelaţi a luat foc, în noaptea de joi spre vineri. Întreaga scenă s-a petrecut la ieşirea de pe autostrada A2 către A4. Vina îi aparține șoferului care a pierdut controlul volanului. Mașina acestuia s-a răsturnat în afara carosabilului, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Accident pe Autostrada Soarelui!

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, autotrenul a fost scăpat de sub control în condiţiile în care şoseaua era uscată, în urma accidentului rutier fiind distruse parapetele de protecţie pe o distanţă de circa 25 de metri. „Accident pe Autostrada A2, km 212, sensul Bucureşti-Constanţa! În cursul nopţii, în Nodul rutier A2-A4, breteaua B, Bucureşti-Ovidiu, a avut loc un accident în care a fost implicat un autotren.

În condiţiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, s-a răsturnat, a luat foc şi a distrus parapetele pe o distanţă de aproximativ 25 m. Şoferul rănit a fost transportat cu ambulanţa la spital”, au scris reprezentanţii DRDP Constanţa pe o rețea de socializare. Accidentul a fost anunțat la numărul de urgență de alți participanți la trafic.

Un tir s-a răsturnat după care a luat foc

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, poliţişti şi cei de la Secţia Autostrăzi a DRDP Constanţa. Circulaţia rutieră a fost imediat restricționată și s-a desfășurat pentru o bună perioadă  pe banda numărul doi. „Am fost alertați în privința unui accident care s-a petrecut la ieșirea de pe A2 către A4. Am trimis de urgență acolo mai multe echipaje de intervenție.

La fața locului am găsit un TIR răsturnat care ardea, acesta fiind încărcat cu marfă, conform spuselor conducătorului auto. Doctorii de pe ambulanță l-au preluat imediat pe șofer, în timp ce polițiștii au continuat cercetările pentru a vedea cu exactitate care a fost cauza accidentului”, au spus reprezentanții IPJ Constanța

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×