Tragedie pe Transfăgărășan! Un șofer beat și fără permis a ucis un copil și pe mama lui

Tragedie pe Transfăgărășan! Un șofer beat și fără permis a ucis un copil și pe mama lui
Accident oribil pe Transfăgărășan. Un șofer beat și fără permis a ucis două persoane *foto: oradesibiu.ro

Tragedie joi seara pe DN 7C, cunoscut drept „Transfăgărășan”, în localitatea Cârțișoara. Un șofer în vârstă de 37 de ani a lovit cu mașina trei persoane pe trecerea de pietoni. După impact, acesta a fugit de la locul faptei, întrucât era beat și nu avea permis. În urma accidentului, unul dintre copiii accidentați și mama lui au murit.

Accident pe Transfăgărășan: o mamă și un copil au murit

„Autorul accidentului are 37 de ani şi domiciliul în Cisnădie. A revenit la locul accidentului. Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea maşina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a accidentat o femeie şi doi copii, apoi a intrat într-un gard. Bărbatul nu deţine permis de conducere”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr, pentru oradesibiu.ro.

Unul dintre copiii accidentați și mama lui au decedat, după ce au fost loviți de mașina condusă de bărbatul aflat în stare de ebrietate: „Un copil de 7 ani prezenta traumatism cranian sever, multiple leziuni ale membrelor şi, din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeia, de 30 de ani, mama copilului, avea leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul, după încercările de resuscitare. Băiatul de 14 ani, cu traumatism la membrul inferior, este transportat la CPU Sibiu”, a anunţat și Ambulanţa Sibiu.

Cum s-a produs accidentul de pe Transfăgărășan

Sibianul de 37 de ani era originar din orașul Cisnădie și a pierdut controlul maşinii pe care o conducea fără să aibă permisiunea. El a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit o femeie de 30 de ani şi doi copii, după care a intrat cu maşina într-un gard. Şoferul a fugit pe jos de la locul accidentului, însă a fost găsit de către poliţişti. În urma verificărilor s-a constatat că şoferul nu are permis de conducere şi are o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×