Accident grav pe Transfăgărășan. Tânăra care a plonjat într-un pârâu a murit azi

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 14:39
Accident grav pe Transfăgărășan. Tânăra care a plonjat într-un pârâu a murit azi
Accident grav pe Transfăgărășan. Sursa foto: a1.ro

O tânără de 22 de ani s-a ales cu răni grave și a fost transportată de urgență la spital, după ce mașina pe care o conducea a plonjat, pur și simplu, în albia unui râu. Cumplitul accident s-a produs în cursul zilei de vineri pe Drumul Național 7C, Transfăgărășan, în apropiere de Piscul Negru, după ce victima a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, pierzând controlul autoturismului, care a căzut cinci metri în gol.

UPDATE, 25 octombrie, ora 14:30 / Bianca Gabriela, tânăra în vârstă de 22 de ani care plonjase cu mașina într-un pârâu de pe Transfăgărășan, a murit astăzi, la o săptămână distanță de la accident. Eforturile medicilor au fost în zadar și a decedat.


Fata se află în stare gravă la spital

Din primele date, ar fi vorba de neadaptarea vitezei în curbă la stânga, autoturismul părăsind partea carosabilă şi căzând în albia unui pârâu. ”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Totodată,  poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş efectuează cercetări la fața locului, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment. Transportată de urgență la spitalul din Curtea de Argeș, victima se află în continuare în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Patru tineri s-au prăbușit cu mașina pe Transfăgărășan. VIDEO

Nu este singurul incident de acest gen petrecut recent pe Transfăgărășan. Un autoturism în care se aflau patru tineri s-a rostogolit de câteva ori, prăbușindu-se de la o înălțime de peste 40 de metri, de pe un tronson pe altul al drumului. Din fericire, în urma impactului, victimele s-au ales doar cu răni ușoare și au reușit să scape în timp util din mașină.

În mașină se aflau patru tineri cu vârste între 23 și 25 de ani, din Teleorman, care coborau dinspre Bâlea spre Curtea de Argeș, iar la km 115 unde este o curbă în ac de păr, probabil din cauza neadaptării vitezei la drumul care este și un pic înghețat, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii și s-a prăbușit până pe celălalt tronson al Transfăgărășanului. S-au răsturnat de câteva ori, nu au fost răniți grav, au ieșit singuri din mașină”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Salvamont Argeș.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×