Accident pe autostrada A1, în județul Timiș. Două camioane și 4 mașini, implicate. Sunt 5 răniți – UPDATE

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 09:43
Accident pe autostrada A1, în județul Timiș. Două camioane și 4 mașini, implicate. Sunt 5 răniți – UPDATE
Un accident grav s-a produs în acaestă dimineață pe autostrada A1 în județul Timiș. Sursa foto: realitateadesuceava.ro

Un accident soldat cu cinci persoane rănite s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 9 octombrie, într-o localitate din județul Timiș. Două camioane s-au ciocnit, iar alte patru mașini din coloane s-au tamponat.

UPDATE, ora 9.43: În total, 14 persoane au fost implicate în accidentul de pe autostradă. „Au fost încarcerate două persoane. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, 16 pompieri şi trei echipaje SAJ. Nu a fost activat planul roşu”, a afirmat Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, pentru Agerpres. Bilanțul răniților a fost actualizat la cinci victime.

 


Trei persoane au fost rănite într-un accident din județul Timiș

Un autocamion s-a stricat pe autostrada A1 Deva – Nădlac, iar șoferul a fost nevoit să oprească pe banca pe urgență. După aproximativ 40 de minute șoferul unui alt autocamion nu a observat vehiculul oprit cu luminile de avarii și a intrat în plin în el. Ulterior, alte patru mașini care se aflau în coloană s-au ciocnit. Accidentul s-a produs în zona localității Mănăștiur, județul Timiș, iar în urma acestuia traficul s-a desfășurat cu greutate.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj SMURD, 16 pompieri, trei echipaje SAJ, precum și o autospecială de transport personal și victime multiple. 14 persoane au fost implicate în carambolul din județul Timiș, dar din fericire, doar câteva au fost rănite. În urma impactului dintre cele patru autoturisme au fost rănite trei persoane care au fost transportate de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

16 persoane au fost implicate în accident
Două camioane și 4 mașini au fost implicate într-un accident pe autostrada A1. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital. Sursa foto: bihorel.ro

Traficul s-a desfășurat pe un singur sens de mers

Se pare că aceste patru mașni au intrat una în alta din cauza nerespectării distanței regulamentare între mașini. Cel de-al patrulea șofer ar fi cel vinovat. Traficul a fost îngreunat timp de câteva ore și s-a desfășurat pe un singur sens de mers alternativ.

Sensul de mers către București al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. În urmă cu câteva minute traficul de pe autostrada A1 a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×