Accident grav pe A3, în Cluj, în care a fost implicat un TIR, la două zile de la tragedia din Ialomița

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 08:28
Accident grav pe A3, în Cluj, în care a fost implicat un TIR, la două zile de la tragedia din Ialomița
Accident grav pe A3, în județul Cluj. Șoferul uneia din mașinile implicate a murit. Sursa foto: Știri de Cluj

Un grav accident a avut loc pe A3, în Cluj, în sensul de mers către Turda, dinspre Gilău, în care a fost implicat un autotren de mare tonaj. Accidentul are loc la 2 zile de la tragedia care a avut loc în Ialomița, unde zece persoane și-au pierdut viața în impactul dintre un TIR și un microbuz, dintre care șoferii mașinilor și opt navetiste care lucrau la magazinele Mega Image.

Accident pe A3, în Cluj: Șoferul autoturismului a murit

Accidentul din Cluj a avut loc pe autostrada A3, Gilău-Turda. O persoană a încetat din viață, iar poliția transmite că victima care nu a putut supraviețui accidentului este chiar șoferul autoturismului. Prima bandă pe respectiva autostradă este restricționată în aceste momente, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A3 Gilău –Turda, la kilometrul 20, pe sensul către Turda, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un  autoturism şi un autotren. În urma impactului, o persoană a decedat. Din această cauza prima bandă este restricţionată, pentru aproximativ 30 de minute”, transmite Poliția Română pe site-ul instituției.

accident a3 cluj
Autostrada 3 este una din șoselele unde se produc frecvent accidente rutiere. Imagine Google Maps

14 morți în accidente într-un weekend

Accidentul de astăzi s-ar fi produs pe fondul vremii nefavorabile, din cauza neatenției șoferilor. Cel mai probabil, așa cum s-a întâmplat zilele trecute la Ialomița, șoferul ar fi intrat pe contrasens și nu s-a asigurat că în față sosește un TIR cu mare viteză. Tot mai multe accidente au loc în România în ultima vreme.

Numai în weekend-ul care tocmai a trecut au murit 14 persoane în două accidente rutiere: 10 în tragedia din județul Ialomița și patru în comuna Bălțați din Iași.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×