Accident îngrozitor pe DN 25. Microbuz spulberat de TIR la Braniștea, județul Galați. FOTO/ VIDEO

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 12:46
Accident îngrozitor pe DN 25. Microbuz spulberat de TIR la Braniștea, județul Galați. FOTO/ VIDEO GALERIE FOTO
Accident grav în Braniștea, Galați. Sursa foto: Infotrafic Facebook

Un grav accident s-a produs azi dimineață pe Drumul Național 25, pe șoseaua care trece prin localitatea Braniștea din județul Galați. Accidentul în care au fost implicate trei mașini a fost filmat de pasagera din dreapta a unei mașini care traversa drumul respectiv, iar imaginile au apărut imediat pe internet.

Accident grav pe DN 25: microbuz rupt în două de un TIR la Braniștea, Galați

Și acest accident, la fel ca multe dintre cele produse în ultimele zile în țară a fost cauzat de o depășire neregulamentară. Șoferul microbuzului implicat în impactul devastator a fost grav rănit, iar din imaginile publicate de observator.tv se poate observa cum microbuzul a fost, efectiv, rupt în două, spulberat de un autocamion. (vezi imaginile video aici)

Pe lângă șoferul microbuzului spulberat de TIR la Braniștea, alte două victime au ajuns pe mâinile medicilor cu traumatisme minore. Toți pacienții, conform serviciului Infotrafic al Poliției, au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență Galați. În zonă, sensul de mers către Tecuci a fost închis, conform anunțului făcut de polițiștii rutieri acum două ore.

accident braniștea galați
Accidentul s-a produs azi dimineață. Sursa foto: observator.tv

Accidentul, produs din cauza unei depășiri neregulamentare

„Vai de capul nostru! Aoleo, da! Da ce carambol a fost aici, mamă dragă! Aoleo, ce-a ieșit. Deci trei mașini…”, se aude pe înregistrarea apărută pe site-ul Observatorului.

„Acționează echipajul SMURD tip C, echipajul SMURD tip B, o ambulanță SAJ și o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Galați, precizează ISU. Poliția Rutieră Galați face cercetări la locul accidentului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acesta. Din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare”, au transmis cei de la Infotrafic în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×