Accident mortal în Bucureşti. O femeie a fost spulberată de o mașină pe Bulevardul Iuliu Maniu

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
09/03/2020, 08:19
Accident mortal în Bucureşti. O femeie a fost spulberată de o mașină pe Bulevardul Iuliu Maniu
O femeie a fost spulberată de o mașină pe Bulevardul Iuliu Maniu. Sursa foto: cugetliber.ro

O femeie a fost accidentată mortal, luni dimineaţă, pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti. Femeia avea 79 de ani şi a fost lovită de un autovehicul în timp ce încerca să traverseze strada.

O femeie a murit într-un accident în Bucureşti, luni dimineaţa

O femeie în vârstă de 79 de ani a murit, luni dimineaţă, într-un grav accident rutier. Femeia a fost lovită mortal de o maşină pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Femeia se angajase în traversarea străzii, prin loc nepermis, moment în care a fost surprinsă şi lovită de o maşină care trecea prin zonă.

Şoferul implicat în accident nu a consumat alcool

Accidentul mortal a avut loc la intersecţia străzilor Iuliu Manhiu şi Valea Cascadelor.

Şoferul care a lovit-o pe femeie are 47 de ani şi se deplasa spre A1. Salvatorii ajunşi la faţa locului tragediei au încercat să o resusciteze pe femeie, însă fără succes.

De asemenea, şoferul maşinii implicate în accident a fost testat cu aparatul alcool test de către poliţoştii ajunşi la locul accidentului. A reieşit că şoferul nu consumase alcool.

Poliţia rutieră continuă cercetările pentru a vedea în ce condiţii s-a produs accidentul în care o femeie şi-a pierdut viaţa.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×