Primarul Iașiului, Mihai Chirica, implicat într-un accident rutier. Edilul acuză dureri toracice- Video- UPDATE

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/03/2020, 07:51
Primarul Iașiului, Mihai Chirica, implicat într-un accident rutier. Edilul acuză dureri toracice- Video- UPDATE
Mihai Chirica, implicat într-un accident rutier în această seară. Sursa foto: captură Youtube Ziarul de Iași

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a fost implicat într-un accident rutier în seara de sâmbătă, 7 martie 2020. Atât edilul cât și alte două persoane au fost transportate de urgență la spital.

Update. Care este starea de sănătatea a primarului din Iași Mihai Chirica

Potrivit unor surse neoficiale primarul municipiului Iași Mihai Chirica acuză dureri toracice și la piciorul stâng fiind transportat la UPU Sfântul Spiridon împreună cu cele două persoane care se aflau în BMW X3, mașina cu care edilul a intrat în coliziune. Este vorba de un bărbat în vârstă de 22 de ani și pasagera din dreapta, o tânără de 19 ani.

Politicianul a fost văzut la scurt timp după accident cum mergea pe picioarele sale și chiar a băut o cafea la restaurantul Moara de Foc, relatează ziaruldeiasi.ro. Pe de altă parte, cadrele medicale de la spitalul de urgență au declarat că starea celor trei pacienți este una bună și au numai contuzii minore.

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, implicat într-un accident rutier

„A spus că eu am trecut pe roșu, el era pe verde și m-a luat. Pe camere s-a văzut. Nu am ce să zic. A zis că el a trecut pe verde, eu eram pe roșu”, a mărturisit șoferul implicat în accident.

„În această seară, în jurul orei 22.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier, produs pe raza municipiului Iași, soldat cu victime omenești.

Precizările IPJ despre accidentul în care a fost implicat primarul municipiului Iași

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecția Moara de Foc, din municipiul Iași, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite”, au declarat reprezentanți ai IPJ Iași, conform ziaruldeiași.ro.

„Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier și luarea masurilor legale ce se impun”, mai arată sursa precizată.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×