Accident mortal pe DN1. Două persoane și-au pierdut viața după ce un TIR s-a ciocnit cu o autoutilitară

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
07/03/2020, 11:31
Accident mortal pe DN1. Două persoane și-au pierdut viața după ce un TIR s-a ciocnit cu o autoutilitară
Accident mortal pe DN1. Două persoane și-au pierdut viața după ce un TIR s-a ciocnit cu o autoutilitară. Sursa foto: Hepta

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineața pe DN1, între un TIR și o autoutilitară, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu.

Accident grav pe DN1, soldat cu doi morți

Doi bărbați au decedat în urma unui accident grav pe DN1, sâmbătă dimineața, după ce un TIR s-a ciocnit violent cu o autoutilitară în zona Fântânița Haiducului, la Bradu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, a declarat că accidentul a avut loc în urma unei coliziuni dintre autotren de transport lemne și un microbuz. Mașina de cărat lemne nu era însă încărcată, scrie Realitateadesibiu.

“Din păcate, din microbuz, atât șoferul (73 de ani) cât și pasagerul (44 de ani), ambii din Simeria, au decedat la fața locului”, a declarat Luciana Lazăr.

La locul accidentului au intervenit patru echipaje SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu a declarat că șoferul tirului, în vârstă de 56 de ani, a refuzat spitalizarea.

Accidentul rutier ar fi avut loc din cauza șoferului de TIR

“S-au acordat îngrijiri medicale și unui bărbat de aproximativ 56 de ani (șoferul TIR – ului) care a refuzat transportul la spital”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din primele informații se pare că gravul accident de pe DN1 a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la conditiile meteo-rutiere de către șoferul de TIR.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Sibiu, traficul rutier pe DN1 (E68) Brașov – Sibiu s-a reluat, pe un fir alternativ.

„Din cauza unui accident în care au fost implicate un camion și o autoutilitară, circulația fusese oprită total la kilometrul 291+900 de metri, în afara localității Bradu.

Evenimentul s-a soldat cu decesul a două persoane (din autoutilitară) și s-a produs, potrivit primelor date, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil umed”, au anunțat polițiștii printr-un comunicat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×