Accident mortal cauzat de o româncă în Italia. Trei persoane au decedat și alte cinci au ajuns la spital

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
03/03/2020, 11:50
Accident mortal cauzat de o româncă în Italia. Trei persoane au decedat și alte cinci au ajuns la spital
Accident mortal cauzat de o româncă în Italia. Trei persoane au decedat și alte cinci au ajuns la spital. Sursa foto: Twitter/LaNotiziaQuotidiana

O româncă a cauzat un accident rutier în Italia, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața, iar alte cinci se află internate în spital, informează presa italiană.

Accident grav în italia, cauzat de o româncă

O șoferiță româncă a cauzat un accident rutier grav în Valdichiana, municipalitatea Cortona, o comună în Provincia Arezzo, Italia, soldat cu trei morți și cinci răniți.

Accidentul rutier a avut loc în localitatea La Fratta și a fost cauzat de o femeie din România, ce conducea un microbuz care transporta 8 persoane cu dizabilităţi.

Toți cei implicați în accident aveau vârste între 30 şi 45 de ani și, potrivit presei din Italia, fuseseră la o petrecere în Sinalunga şi mergeau către casă.

Carabinierii au făcut o reconstituire a accidentului, din care a reieșit că șoferița româncă, în vârstă de 40 de ani, ce conducea microbuzul, a pierdut controlul automobilului din cauza vremii nefavorabile.

Trei persoane au decedat, iar alte cinci au fost rănite grav

În zona respectivă plouase foarte mult, iar microbuzul a derapat, ieșind de pe carosabil. Mașina s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului, iar trei persoane au murit în urma impactului, iar alte cinci au fost rănite, dintre care două grav.

Chiar dacă impactul a fost puternic, șoferița din România a scăpat doar cu câteva răni ușoare.

Potrivit arezzonotizie.it, celel cinci persoane rănite au fost transportate la spitale din Siena şi San Donato, în Arezzo.

Oamenii legii din Italia au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat de producerea accidentului ruter, în urma căruia trei persoane au decedat, iar alte cinci au fost rănite.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×