Accident grav cu o ambulanță ce ducea pacienți la dializă. O persoană și-a pierdut viața

Adrian Ilie  
înStiri de ultima ora
03/03/2020, 08:39
Accident grav cu o ambulanță ce ducea pacienți la dializă. O persoană și-a pierdut viața
Asistentul de pe o Ambulanță a fost depistat pozitiv la coronavirus

O ambulanță care ducea pacienți la dializă a fost lovită de o altă mașină în comuna Florești, județul Prahova. Dintre cei șase răniți, unul a fost declarat decedat, transmite Agerpres.

Neacordare de prioritate

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, cauza accidentului este faptul că autoturismul care s-a izbit în ambulanță nu a acordat prioritate într-o intersecție.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Din primele date, accidentul s-a produs pe DJ 720, la intersecţia cu Călineşti (DJ 144). Se pare că un autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere unei ambulanţe private, care transporta trei pacienţi pentru dializă. În acest moment sunt şase persoane asistate medical la faţa locului. Conducătorii auto au fost testaţi, dar sunt fără alcoolemie”, au declarat reprezentanţii IPJ Prahova.

Un bărbat de 62 de ani nu a mai putut fi salvat în pofida manevrelor de resuscitare, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×