Accident înfiorător în Constanța! Doi oameni morți după ce un microbuz s-a răsturnat. Alte 18 persoane au fost transportate de urgență la spital

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 10:23
Accident înfiorător în Constanța! Doi oameni morți după ce un microbuz s-a răsturnat. Alte 18 persoane au fost transportate de urgență la spital GALERIE FOTO
Un bărbat și o femeie din Brăila au murit vineri dimineață după ce mașina în care se aflau s-a lovit frontal de un autocar în care se aflau opt pasageri care au scăpat fără a fi rănit. Sursa foto - facebook

Accident înfiorător în Constanța! În incidentul rutier a fost implicat un microbuz plin cu oameni. Mașina s-a răsturnat și nu mai puțin de 18 persoane au avut nevoie de ajutor medical. Doi dintre pasageri au fost prinşi sub autovehicul.

Accident înfiorător în Constanța!

Din păcate, în ciuda eforturilor disperate ale echipajelor de descarcerare și ale medicilor pentru aceștia nu s-a mai putut face nimic.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs între localităţile Topraisar şi Amzacea.

Doi oameni morți după ce un microbuz s-a răsturnat

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje SMURD, autospeciala de transport persoane şi victime multiple, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

„Într-adevăr a avut loc un accident grav pe raza județului Constanța, mai exact între localităţile Topraisar şi Amzacea.

Conform primelor informații un microbuz s-a răsturnat. Doi oameni au fost prinși sub mașină.

Echipajele de intervenție au ajuns repede la fața locului și au încercat să ofere primul ajutor.

Din păcate pentru doi oameni a fost prea târziu. În acest moment, 18 persoane au fost transportate la cea mai apropiată unitate meidicală.

Situația unora era gravă. Circulația în zonă este blocată temporar. Oamenii legii încearcă să afle ce anume a dus la producerea accidentului, au transmis reprezentanții IPJ Constanța

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×