Accident înfiorător pe Valea Oltului! Un autocar plin cu oameni a fost izbit de un TIR

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 10:28
Accident înfiorător pe Valea Oltului! Un autocar plin cu oameni a fost izbit de un TIR GALERIE FOTO
Patru oameni au fost răniți în urma accidentului. Sursa foto - IPJ Sibiu

Accident înfiorător pe Valea Oltului acolo unde un autocar cu 43 de persoane la bord şi o maşină au fost lovite de remorca unui TIR condus cu viteză. Incidentul rutier s-a petrecut în zona localităţii Tălmaciu, judeţul Sibiu.

Accident înfiorător pe Valea Oltului!

Din păcate, în urma impactului, cinci persoane au fost rănite, acestea fiind transportate de urgență la cea mai apropiată unitate medicală.

Reprezentanţii ISU Sibiu spun că şoferul autocarului lovit de remorca TIR-ului a fost găsit încarcerat, dar este conştient.

Un autocar plin cu oameni a fost izbit de un TIR

„Şoferul este conştient. Alte patru persoane implicate primesc îngrijiri medicale, trei bărbaţi şi o femeie”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Conform primelor informații oferite de oamenii legii, accidentul s-a produs între autocar, TIR şi o altă maşină, după ce camionul nu a adaptat viteza în curbă.

„Din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, şoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, derapează.

Acesta pătrunde pe contrasens, unde capul tractor intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea.

Semiremorca loveşte un autocar condus tot spre Sibiu, autocar in care se aflau 40 de pasager şi 3 şoferi”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

De remarcat că pe DN 7, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, traficul este blocat în zona producerii accidentului. Se fac eforturi mari pentru ca circulația să fie reluată măcar pe o bandă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×