Un microbuz cu călători a fost implicat într-un accident produs în Bacău. Sunt șase răniți

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 14:58
Un microbuz cu călători a fost implicat într-un accident produs în Bacău. Sunt șase răniți
Accident grav în Bacău. Victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Sursa foto: a1.ro

Un grav accident rutier s-a produs în cursul zilei de joi, 10 octombrie 2019, pe raza comunei Itești, județul, satul Dumbrava, județul Bacău, după ce un microbuz de transport persoane a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului puternic, șase persoane s-au ales cu răni grave, având nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul microbuzului a provocat accidentul

Din primele informații, se pare că vinovat pentru producerea accidentului este șoferul microbuzului, care nu ar fi respectat distanța regulamentară în mers față de automobilul care circula în fața sa și a intrat în plin în acesta. În ciuda eforturilor bărbatului aflat la volanul autovehiculului, accidentul nu a mai putut fi evitat. Autoturismul a ajuns pe câmp, în timp ce microbuzul a fost grav avariat. Potrivit Centrului Infotrafic, circulația se desfășoară cu dificultate pe Drumul Național 2, pe un singur fir alternativ.

Urmare accident rutier comuna Itesti: au rezultat 6 victime (4 victime în microbuz și 2 în autoturism). Echipajul TIM a preluat o victimă conștientă cu multiple traumatisme din autoturism, 2 persoane au refuzat transportul la spital. Traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă de circulație”, au transmis reprezentanții ISU Bacău.

Microbuzul a fost serios avariat în urma impactului puternic. Sursa foto: a1.ro
Microbuzul a fost serios avariat în urma impactului puternic. Sursa foto: a1.ro

Bărbatul, pus sub acuzare pentru vătămare corporală din culpă

În ceea ce-l privește pe șoferul care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, polițiștii au deschis dosar penal pe numele său, urmând a fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Nu este singurul eveniment rutier grav produs recent în Bacău. În urmă cu aproximativ o săptămână, cinci persoane, printre care și doi copii s-au numărat printre victimele unui accident produs chiar în centrul municipiului. „În urma accidentului au rezultat cinci victime conştiente. Este vorba despre doi adulţi preluaţi cu ambulanţele Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi o femeie şi cei doi copii ai săi preluaţi de SMURD Bacău”, au transmis reprezentanții ISU Bacău.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×