Accident Ialomiţa. Viorica, înmormântată mai devreme. Familia a vrut să evite organizarea funeraliilor chiar de ziua ei

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 10:35
Accident Ialomiţa. Viorica, înmormântată mai devreme. Familia a vrut să evite organizarea funeraliilor chiar de ziua ei
Una dintre cele opt femei care și-au pierdut viața în accidentul din Ialomița a fost condusă pe ultimul drum ieri, 7 octombrie. Sursa foto: Facebook.com

Victimele accidentului cumplit care s-a petrecut sâmbătă dimineața într-o localitate din Ialomița sunt înmormântate astăzi de familii. Opt dintre cele zece victime sunt femei și implicit, mame. Femeile erau angajate ale lanțului de magazine Mega Image și se duceau la serviciu în dimineața în care șoferul unui TIR a intrat în microbuzul care le transporta. Una dintre familiile victimelor a ales să o conducă pe ultimul drum pe mama lor cu o zi mai devreme, adică ieri.

Care este motivul pentru care Viorica Moise a fost înmormântată cu o zi mai devreme

Viorica Moise este una dintre femeile care și-au pierdut viața în accidentul de sâmbătă dimineața. Toate cele nouă victime din localitatea Munteni Buzău, județul Ialomița, cele 8 femei și șoferul microbuzului, urmau să fie înmormântate în aceeași zi, marți, 8 octombrie, dar băieții uneia dintre victime au luat decizia de a o conduce pe ultimul drum pe mama lor cu o zi mai devreme decât restul victimelor, luni, 7 octombrie.

Femeia era văduvă și își creștea singură cei patru copii: două fete și doi băieți. Viorica Moise era o luptătoare, a înfruntat de patru ori cancerul, dar nu a mai ajuns să-și serbeze ziua de naștere. Astăzi, 8 octombrie, ar fi împlinit 50 de ani. Acesta a fost și motivul pentru care băieții femeii au decis să o conducă pe ultimul drum cu o zi mai devreme, luni, 7 octombrie.

Femeia era văduvă și mama a patru copii
Viorica Moise, una dintre victimele accidentului din Ialomița, a fost înmormânată cu o zi mai devreme pentru că azi ar fi împlinit 50 de ani. Sursa foto: cancan.ro

Femeile care și-au pierdut viața au rămas în urma lor familia și copiii

„A mai fost o tragedie, dar nu aşa de mare acum zeci de ani, când în aceeaşi zi s-au înecat trei oameni într-un lac de aici. Dar acum depăşeşte orice imaginaţie. În total 15 copii au rămas orfani de mamă”, a spus primarul localității Munteni Buzău, județul Ialomița, Florin Stan, scrie Click.

Locuitorii din Munteni Buzău jelesc victimele carnagiului de sâmbătă. Cea mai tânără dintre victime, Alexandra Badea, este mama unui băiat de numai 6 ani. Rudele i-au spus micuțului Alexandru că mama lui este acum printre îngeri. „I-am spus ce s-a întâmplat cu mama lui şi că ea acum este un înger. Am vorbit cu un psiholog şi ne-a învăţat ce să facem. Ştie că ea este un înger şi că de acolo, de sus, o să îl ocrotească toată viaţa. Ne-a întrebat dacă de exemplu o să vină un urs la el să îl atace, mama lui o să îl poată apăra de acolo de sus?”, a mărturisit fratele tinerei Sorin Badea având ochii în lacrimi.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×