Opt înmormântări au loc azi în Munteni, în urma accidentului din Ialomița. Copiii își conduc mamele pe ultimul drum

Dan Suta  
înStiri de ultima ora
08/10/2019, 10:29
Opt înmormântări au loc azi în Munteni, în urma accidentului din Ialomița. Copiii își conduc mamele pe ultimul drum
Opt înmormântări au loz azi în Munteni, în urma accidentului din Ialomița. Sursa foto: observator.tv

Zi tristă județul Ialomița și în toată România. Opt înmormântări au loc astăzi în Munteni, urma accidentului care s-a produs weekend-ul trecut în Ialomița. Copiii care și-au pierdut mamele în teribilul accident produs în județul Ialomița le vor conduce pe ultimul drum. Durerea este de nedescris în familiile acestora, iar ziua de azi va rămâne în memoria tuturor ca fiind cea mai neagră zi din viața lor.

Opt înmormântări în Munteni, în urma accidentului din Ialomița: 7 femei + șoferului microbuzului, conduși azi pe ultimul drum

Una dintre mamele care au murit în accidentul din Ialomița, Viorica Moise în vârstă de 50 de ani, a fost înmormântată cu o zi mai devreme de celelalte victime. Motivul pentru care aceasta a fost înmormântată ieri și nu azi este pentru că familia a decis să nu o îngroape chiar de ziua ei. Azi ar fi împlinit 50 de ani. Tot astăzi va fi înmormântat și șoferul microbuzului, iar slujba comună va fi oficiată de un sobor de 50 de preoți, notează observator.tv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În comuna Munteni se respiră o durere apăsătoare încă de cum pășești în sat. La casele familiilor victimelor stau lumânări și flori, iar oamenii nu își pot reveni de când au aflat ce s-a întâmplat. Merită amintite eroinele care făceau naveta zi de zi să își întrețină familia, căci ele parcurgeau câye 89 de kilometri dus-întors pentru a veni în Capitală la muncă, în mai multe magazine ale rețelei Mega Image.

înmormântări muntenia
Imagine de la locul accidentului, imediat după producerea acestuia. Sursa foto: observator.tv

Victimele accidentului din Ialomița:

 • Viorica Moise, 50 de ani, a lăsat în urmă doi copii;
 • Aurelia Chiriță, 31 de ani, 3 copii;
 • Frusina Mirică, 44 de ani, 2 copii;
 • Gabriela Botea, 41 de ani, un copil;
 • Eugenia Drăgulin, 51 de ani, 2 copii;
 • Irina Matei, 28 de ani, 3 copii;
 • Alexandra Maria Badea, 22 de ani, un copil;
 • Lucreția Dan, 58 de ani;
 • Ștefan Cosmin, 43 de ani, șoferul microbuzului, un copil.

 

Te-ar mai putea interesa și:
  Închide ×