Accident grav pe DN7, soldat cu un mort şi doi răniţi. Traficul rutier a fost blocat, după ce un TIR s-a răsturnat peste o mașină

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 15:16
Accident grav pe DN7, soldat cu un mort şi doi răniţi. Traficul rutier a fost blocat, după ce un TIR s-a răsturnat peste o mașină
TIR s-a răsturnat peste o mașină, în Sibiu. Sursa foto: sibiu100.ro

Accident înfiorător, vineri, în județul Sibiu, după ce un TIR s-a răsturnat peste un autoturism! Un om a murit în urma accidentului, iar alte două persoane au fost rănite. Traficul este blocat pe DN 7, între localităţile Boiţa şi Lazaret!

Un mort și doi răniți după ce un TIR s-a răsturnat peste o mașină, în Sibiu

Centrul Infotrafic anunţă că pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 250, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR şi un autoturism, transmite News.ro.

”În urma impactului, şoferul autotrenului a decedat. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri”, a transmis Centrul Infotrafic.

Se pare că șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că persoana care a decedat a fost găsită inconştientă la faţa locului şi era încarcerată între fiarele mașinii. ISU Sibiu intervine cu mai multe autospeciale la fața locului!

”ISU Sibiu intervine de urgenţă cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, pe DN 7, între localităţile Lazaret şi Boiţa la un accident rutier, un TIR răsturnat peste un autoturism, trei victime”, a transmis ISU Sibiu.

În urma accidentului, alte două persoane au fost rănite, dar sunt conțtiente și urmează să fie transportate la spital. Se pare că de vină este conducătorul TIR-ului!

“Pe Drumul Național 7, la kilometrul 247, în afara localității Boița, șoferul unui ansamblu TIR condus spre Vâlcea, în curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus. Șoferul ansamblului TIR a decedat. Din autoturism, șoferul și pasagera sunt răniți, constienți și vor fi transportați la spital”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×