Accident rutier grav în Suceava. Șase victime, printre care și doi copii

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 08:24
Accident rutier grav în Suceava. Șase victime, printre care și doi copii
Accident rutier grav în Suceava. Sursa foto: radioiasi.ro

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă seara în Suceava, în urma căruia au fost semnalate nu mai puțin de șase victime! Printre cei răniți în accidentul rutier se numără și doi copii, iar în carambol au fost implicate patru autoturisme.

Accident rutier grav în Suceava, soldat cu șase victime

Șase persoane, printre care doi copii, au fost răniți, sâmbătă seara, în accidentul rutier produs la ieșirea din Rădăuți spre Milișăuți, în Suceava. Potrivit ISU Suceava, în accident au fost implicate patru autovehicule.

A fost nevoie de intervența celor de la descarcerare! La faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Accident dezastruos și în județul Neamț

Dintre persoanele implicate în evenimentul rutier, în urma evaluării medicale, doar doi bărbați care au rămas încarcerați au fost transportați la spital, precizează ISU Suceava.

În urma impactului, trei maşini au fost foarte grav avariate, a patra suferind avarii minore. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Un alt accident șocant a avut loc vineri, în județul Neamț, în urma căruia au murit trei tineri. Accidentul a avut loc vineri în jurul prânzului între localitatea Traian și zona Castelul de Apă, în județul Neamț. Un șofer de 39 de ani a tras stânga de volan pentru a evita o femeie de 80 de ani care a traversat neregulamentar.

Mașina șoferului respectiv a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de o altă mașină condusă de un tânăr de 18 ani. Ambii șoferi au decedat pe loc, dar și o femeie de 38 de ani aflată într-una dintre cele două mașini. Singura supraviețuitore a accidentului a fost femeia de 80 de ani, care a traversat neregulamentar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×