Accident grav în județul Vâlcea! Un om a murit după ce un TIR s-a ciocnit cu o mașină

Alex Năstase   
în Stiri mondene
23/11/2019, 19:57
Accident grav în județul Vâlcea! Un om a murit după ce un TIR s-a ciocnit cu o mașină GALERIE FOTO
Un om a murit în urma accidentului din județul Vâlcea. Sursa foto - voceavalcii.ro

Accident grav în județul Vâlcea, mai exact pe DN7, în zona localității Robești. Un pieton a murit, în urma evenimentului rutier în care au fost implicate o mașină și un TIR. Potrivit Centrului Infotrafic, circulația este oprită pe DN 7, Râmnicu Vâlcea-Sibiu, în zona localității Robești, în urma impactului. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție după ce câțiva martori au anunțat accidentul.

Accident grav în județul Vâlcea!

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, în zona localității Robești (km 225+700 de metri), județul Vâlcea, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism, un autotren și un pieton.

În urma evenimentului pietonul a decedat”, au transmis reprezentanții Poliției Române. Aceștia au precizat că la fața locului se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul și că circulația va fi reluată în aproximativ 45 de minute. „Am trimis imediat la locul accidentului mai multe echipaje. Printre ele s-au aflat și o mașină specială pentru descarcerare, dar și mai multe ambulanțe”, au mai spus cei de la IPJ Vâlcea.

Un om a murit după ce un TIR s-a ciocnit cu o mașină

„Medicii l-au preluat imediat pe pietonul lovit în urma accidentului. Aceștia au încercat preț de mai multe minute manevre de resuscitare, însă totul s-a dovedit în zadar. În cele din urmă, bărbatul a fost declarat decedat.

Polițiștii au luat decizia de a întrerupe traficul. În curând însă, după ce agenții vor strânge toate datele posibile, traficul va fi reluat inițial pe o singură bandă”, au mai subliniat cei de la IPJ Vâlcea

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×