Accident grav în Timiș. O persoană a murit și alte 9 au fost rănite. 4 dintre victime sunt copii

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/12/2019, 15:10
Accident grav în Timiș. O persoană a murit și alte 9 au fost rănite. 4 dintre victime sunt copii
Accident grav în Timiș. O persoană a murit și alte 9 au fost rănite, dintre care și 4 copii. Sursa foto: news.ro

Un accident soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor 9 s-a produs în urmă cu puțin timp în județul Timiș după ce două autoturisme s-au lovit frontal.

O persoană a murit și alte 9 au fost rănite grav într-un accident în Timiș

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier grav pe drumul dintre Remetea Mare și Bucovăț din județul Timiș. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme și-a pierdut viața o persoană, iar alte 9 au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Printre cele 9 victime sunt și 4 copii. Supraviețuitorii accidentului din Timiș au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar persoanele rănite mai rău au fost transportate de urgență la spital.

La locul accidentului a ajuns și un elicopter SMURD

Datorită numărului mare de victime implicate în acest accident a fost solicitat și un elicopter SMURD. De asemenea, la fața locului au mai intervenit o autospecială transport personal și victime multiple, un echipaj SMURD B, 4 ambulanțe SAJ și 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare.

Două dintre cele 10 persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinilor. Din nefericire, pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic, medicii constatând decesul.

Potrivit ISU Timiş, cea de-a două persoană prinsă între fiarele automobilului a fost transportată la spital cu ajutorul elicopterului SMURD.

„În accident au fost implicate 10 persoane, dintre care patru copii. Doi adulţi au rămas încarceraţi, din nefericire o victimă a fost declarată decedată de către medicul sosit la faţa locului, iar cea de-a doua victimă descarcerată a fost preluată de către elicopterul SMURD.

Celelalte opt persoane sunt evaluate de către echipajele medicale sosite la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, potrivit dcnews.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească cauzele producerii accidentului dintre cele două mașini.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×