Accident grav în județul Prahova! A explodat pneul unui autobuz în care se aflau 14 persoane

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 17:39
Accident grav în județul Prahova! A explodat pneul unui autobuz în care se aflau 14 persoane
Autobuzul a lovit un autoturism. Sursa foto - facebook

Un accident grav s-a petrecut în județul Prahova, mai exact în localitatea Brebu. Un autobuz cu 14 persoane la bord a fost implicat în acest incident rutier. Autobuzul a intrat într-un autoturism parcat în afara carosabilului după ce i-a explodat, pur și simplu, un pneu. Din păcate, două persoane care se aflau lângă maşină au fost rănite. Este vorba despre o femeie şi fiul ei, în vârstă de 5 ani.

Accident grav în județul Prahova!

„Pe fondul exploziei unei anvelope, autobuzul cursă specială cu 14 călători, ar fi acroşat un autoturism parcat, lânga care se aflau două persoane. Călătorii au coborat imediat după impact şi au fost preluaţi de alt vehicul”, a transmis IPJ Prahova. Ambele persoane rănite au fost transportate de urgență la cea mai apropiată unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Serviciul Județean de Ambulanță Prahova anunță că femeia a suferit un traumatism abdominal și la gamba dreaptă, iar băiețelul acesteia un traumatism la gamba stângă. În autobuz se aflau 14 călători, dar aceștia au coborât imediat după impact și au fost preluați de un alt vehicul. Autobuzul circula în regim de curse regulate pe ruta Brebu – Câmpina.  La locul evenimentului s-au deplasat pentru intervenție un echipaj de stingere și unul de prim ajutor.

A explodat pneul unui autobuz în care se aflau 14 persoane

Conform primelor cercetări, Politia Prahova a stabilit ca, in urma primelor cercetari, ca se pare ca șoferul autobuzului ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers pe fondul unei explozii suferite la unul dintre pneuri. Rămâne de stabilit acum gradul de uzură al anvelopei și cine anume se face vinovat pentru că nu a observat deteriorarea cauciucului. „Am fost alertați cu privire la un accident care a survenit în localitatea Brebu, județul Prahova.

Am trimis de urgență mai multe echipaje de intervenție. Medicii ajunși acolo au luat decizia de a le transporta pe cele două persoane rănite la spitalul din Câmpina”, au mai transmis cei de la IPJPrahova.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×