Accident grav în județul Brașov! Un copil a fost omorât în timp ce traversa neregulamentar strada

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 15:10
Accident grav în județul Brașov! Un copil a fost omorât în timp ce traversa neregulamentar strada GALERIE FOTO
Accidentul s-a soldat cu moartea unui copil. Sursa foto - facebook

Accident grav în județul Brașov, mai exact pe DN1A, la ieșirea din orașul Săcele către Cheia. Centrul infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a precizat că un minor în vârstă de 12 ani angajat în traversarea neregulamentară a drumului public a fost accidentat mortal de către un autoturism. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, victima nu a supraviețuit. Circulația a fost oprită pe ambele sensuri.

Accident grav în județul Brașov!

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera este intrerupta pe DN1A la ieșirea din orașul Săcele către Cheia, în județul Brașov,  dupa ce conducatorul unui autoturism a accidentat mortal un copil de numai 12 ani care era angajat într-o traversare neregulamentară a străzii. In urma impactului, minorul și-a pierdut viața”, au transmis reprezentantii Politiei.

Conform acestora, traficul rutier in zona a fost intrerupt minute bune pentru a permite interventia echipajelor medicale si de pompieri. „La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție. Din păcate minorul care a fost lovit de autoturism a încetat din viață. Cei de pe echipajele medicale s-au luptat minute bune să-l readucă la viață, dar șansele acestuia de supraviețuire au fost destul de mici.  

Un copil a fost omorât în timp ce traversa neregulamentar strada

În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii n-au mai avut ce face și, din păcate, au fost nevoiți să constate decesul copilului”, au spus și reprezentanții IPJ Brașov. „Circulația a fost oprită total pe ambele sensuri aproximativ 60 de minute. În tot acest timp echipajele medicale au încercat să acorde primul ajutor victimei și anchetatorii au căutat probe pentru a vedea cu exactitate cum s-a produs incidentul rutier. 

Mai mult de atât, conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. Cercetările continuă în acest caz”, au mai spus oamenii legii

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×