Accident pe DN1, în Sibiu. Un TIR a intrat într-un cap de pod. Traficul, oprit în zonă

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 08:38
Accident pe DN1, în Sibiu. Un TIR a intrat într-un cap de pod. Traficul, oprit în zonă
un TIR care transporta iaurt a fost implicat într-un accident pe DN1, în Sibiu. Sursa foto: avramflorea.ro

Șoferul unui autotren a pierdut controlul volanului și a provocat un accident. TIR-ul încărcat cu iaurt a lovit un cap de pod. Accidentul s-a petrecut miercuri dimineața, 23 octombrie, în localitatea Bradu pe DN 1.

Accident grav a avut loc în localitatea Bradu, pe DN 1, în această dimineață

Un accident s-a produs pe DN 1, Sibiu – Brașov, în această dimineață după ce șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Din fericire, nu au mai fost implicate alte autoturisme. În urma impactului TIR-ul a luat foc, iar șoferul autotrenului a fost rănit ușor după ce a sărit din cabină. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital. Pasagerul din dreaptaa sărit în Olt și este căutat de autorități.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Sibiu –Brașov, la kilometrul 286 (localitatea Bradu) jud. Sibiu, a avut loc un accident rutier: pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum conducătorul unui autotren a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit de un cap de pod”, au transmis reprezentanții Poliției Române, scrie hotnews.ro.

Pasagerul TIR-ului este căutat de autorități
TIR-ul a luat foc imediat după ce a lovit capul de pod. Sursa foto: news.ro

Traficul este oprit în zonă și la ora actuală

La locul accidentului petrecut la kilometrul 286 s-au deplasat polițiști și pompieri din Sibiu. Pasagerul TIR-ului în vârstă de 27 de ani este căutat de pompieri în râul Olt și la această oră. Traficul în dreptul localității Bradu de pe DN 1 este oprit de mai bine de o oră din cauza incendiului. VEZI VIDEO AICI

„Incendiul care se manifestă generalizat a fost localizat de către pompierii militari. Se deplasează în sprijin și barca pneumatică împreună cu echipaj de pompieri pentru a căuta una din persoanele implicate în accident care se presupune că a sărit în râul Olt”, a informat ISU Sibiu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×