O femeie a fost călcată de tren în județul Constanța. Ce au declarat localnicii despre victimă

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
26/08/2019, 13:20
O femeie a fost călcată de tren în județul Constanța. Ce au declarat localnicii despre victimă
O femeie a fost călcată de tren în județul Constanța. Sursa foto: Observator Antena 1

O femeie în vârstă de 58 de ani a fost călcată de tren în localitatea Murfatlar din județul Constanța. Femeia traversa calea ferată într-o zonă nesemnalizată. Conform observator.tv, impactul cu trenul a fost destul de violent, iar victima a fost, practic, zdrobită. Medicii care au ajuns la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Femeie călcată de tren în Murfatlar. Localnicii spun că trecea des peste calea ferată fără să se asigure

Localnicii din Murfatlar au declarat despre victimă că nu era prima dată când traversa calea ferată fără să se asigure, iar până în acest moment se poate spune că a avut noroc. Important de precizat este faptul că în zona unde s-a produs tragedia nu există o cale de trecere. Polițiștii ajunși la fața locului au raportat evenimentul și, conform procedurilor, au deschis un dosar penal de ucidere din culpă, vizat fiind mecanicul locomotivei.

Un eveniment asemănător a avut loc în luna aprilie a anului trecut în Constanța. Atunci, un bărbat a fost lovit de tren în zona CET, iar în urma impactului, acesta a rămas fără picioare. Din fericire, victima a scăpat cu viață, însă va fi invalid pentru tot restul ei.

femeie călcată tren
Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul. Sursa foto: Observator Antena 1

Românii, avertizați să fie atenți când traversează calea ferată

Polițiștii și mecanicii de tren îi roagă pe români să nu traverseze calea ferată în zonele unde nu există o trecere pietruită ori semnalizată. Din nefericire, mulți români nu respectă aceste avertismente și sfârșesc precum femeia de 58 de ani din Murfatlar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×