Accident grav în Dolj. Un tată și fiica acestuia au murit după ce au traversat neregulamentar

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 12:37
Accident grav în Dolj. Un tată și fiica acestuia au murit după ce au traversat neregulamentar
Un tată și fiica sa de 12 ani au murit după ce au traversat neregulamentar. Sursa foto: realitateadecovasna.ro

Două persoane și-au pierdut viața în această dimineață într-un accident pe DN 65, în comuna Pielești. Polițiștii transmit că printre victime este o fetiță de 12 ani. Ambele victime au murit pe loc.

Două persoane au murit după ce au traversat neregulamentar

Un bărbat în vârstă de 43 de ani și fiica lui de numai 12 ani au murit într-un accident rutier pe DN 65, în comuna Pielești, județul Dolj. Primele cercetări ale IPJ Dolj arată că victimele se angajaseră în traversarea neregulamentară când au fost loviți de un autoturism.

„Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul celor două persoane. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, a informat IPJ Dolj, scrie antena3.ro. Șoferul mașinii este din Diculești și are 37 de ani. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar bărbatul care era la volanul mașinii este acum cercetat.

Un alt minor a fost implicat într-un accident produs sâmbătă, 23 noiembrie

În urmă cu circa 48 de ore o femeie și-a pierdut viața, iar un copil de 7 ani a fost rănit grav și a fost transportat de urgență la spital. Potrivit Poliţiei Dolj, femeia şi copilul mergeau pe marginea drumului în momentul în care au fost loviți din spate de o mașină care venea din aceeași direcția ca ei. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, 23 noiembrie, în satul Nedeia, județul Dolj. Surse din anchetă spun că șoferul este fiul primarului din comuna doljeană Valea Stanciului și nu consumase băuturi alcoolice.

„Un tânăr de 22 de ani, din Valea Stanciului, care conducea un autoturism pe DN 55A, prin satul Nedeia, ar fi lovit o femeie de 33 de ani, din Gighera, care circula împreună cu fiul ei, de 7 ani, pe marginea drumului, pe aceeași parte cu mașina respectivă. Din nefericire a fost declarat decesul femeii.(…) Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care nu a indicat prezenţa alcoolului. Cu toate acestea, cel în cauză a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice”, a declarat purtător de cuvânt al IPJ Dolj Cosmin Grădinaru, potrivit digi24.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×