Accident grav în Câmpina! Trei persoane au fost lovite de ambulanță chiar pe trecerea de pietoni

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 16:23
Accident grav în Câmpina! Trei persoane au fost lovite de ambulanță chiar pe trecerea de pietoni
Pietoni accidentați de ambulanță în Câmpina. Din fericire, victimele au suferit răni ușoare. Sursa foto: observatorulph.ro

Trei persoane au ajuns de urgență la spital după ce o ambulanță le-a lovit chiar pe trecerea de pietoni. Nefericitul eveniment s-a produs luni după-amiază, la intersecția străzilor Pictor N. Grigorescu cu Bulevardul Carol I din Câmpina, iar ambulanța în cauză aparține Spitalului de Psihiatrie Voila. Din fericire, victimele nu se află în stare gravă, după cum precizează surse medicale citate de ziare.com.

O ambulanță a accidentat trei persoane pe trecerea de pietoni

Potrivit autorităților, Ambulanța se deplasa în regim normal, fără vreun semnal sonor sau luminos în funcțiune. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim-ajutor, care au constatat că victimele prezintă leziuni ușoare. Cu toate acestea, au fost transportate la spital în vederea unor investigații suplimentare.

IPJ Prahova anunță că asistenta aflată în mașina de intervenție s-ar fi lovit la rândul său în urma accidentului, acuzând dureri la nivelul piciorului. În cauză a fost deschisă o anchetă care urmează să stabilească împrejurările producerii acestui incident.

Pietonii accidentați, transferați  de la Spitalul Municipal pentru că aparatul de radiologie nu funcționează

Chiar dacă victimele nu au suferit leziuni grave la prima vedere, echipajele medicale au decis că este necesar transportul acestora la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Se pare că Spitalul Municipal Câmpina are aparatul de radiologie defect, iar timpul de așteptare pentru realizarea radiografiilor în alte părți ar fi fost mult prea mare.

Nu este ceva grav, îi lipsesc niște senzori, dar problema ne-a prins pe picior greșit. Am fost contactat și am luat decizia ca aceste persoane să fie transferate pentru că dacă ar fi rămas la Câmpina ar fi trebuit să facem radiologiile în altă parte, iar timpul de așteptare ar fi fost mult prea mare“, a declarat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, pentru observatorulph.ro.

Astăzi, în jurul orelor 13:06, Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată de Spitalul Municipal Câmpina că la această unitate au fost transportate patru victime ale unui accident rutier. Din primele verificări, se pare că, o ambulanță care se deplasa pe strada Pictor N. Grigorescu pe direcția Gara Poiana, la intersecția cu Bld. Carol I, posibil pe fondul traversării neregulamentare, ar fi surprins și accidentat trei pietoni angajați în traversarea părții carosabile.

Din evenimentul rutier cei trei pietoni și asistenta din ambulanță au suferit vătămări, fiind transportați de aceeași ambulanță la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor condițiilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×