Soția senatorului PNL Vergil Chițac, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: „Mutiple răni și contuzii la cap și pe tot corpul”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 18:03
Soția senatorului PNL Vergil Chițac, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: „Mutiple răni și contuzii la cap și pe tot corpul”
Soția lui Vergil Chițac a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Sursa foto: Facebook

Soția senatorului PNL de Constanța, Vergil Chițac, a fost lovită de un șofer neatent pe trecerea de pietoni, după cum chiar politicianul a făcut să se știe printr-o postare pe pagina personală de Facebook.

Soția lui Vergil Chițac, lovită de un șofer aiurit

Femeia s-a ales cu multiple răni și contuzii la cap și pe restul corpului. Liberalul a descris situația prin care trece nevasta lui și explicația pe care a avut-o șoferul, găsit vinovat.

„Luni dimineața la ora 7.00 soția mea a fost accidentată pe trecerea de pietoni de la Școla 23 de pe str. Dezrobirii. Un șofer neatent a intrat în ea provocându-i multiple răni și contuzii… la cap și pe tot corpul. Sigur că nu are nici o scuză însă explicația șoferului a fost că nu a văzut-o”, își începe istorisirea senatorul PNL de Constanța pe rețeaua de socializare.

Senatorul a scris pe Facebook despre situația soției sale

„Spre meritul lor cei de la SMURD au venit rapid și au dus-o la UPU unde am găsit-o și eu. Discutând cu polițiștii am aflat că mai erau câțiva accidentați în situații similare.

Zilnic în orașul nostru, mai ales în diminețile când încă e întuneric, se întâmplă astfel de grozăvii din cauza proastei iluminări a trecerilor de pietoni”, a mai spus Chițac.

„În ultimii ani, în zona aceea au avut loc numeroase accidente, din care 4 au fost fatale. Se impune de urgență iluminarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni. Stau totuși și mă întreb de ce, în ciuda atâtor accidente, nimeni din primărie sau de la poliție, nu a analizat și reparat această deficiență.

Câți oameni mai trebuie să sufere sau să moară pentru ca ei să ia măsuri, banale de altfel…”, a mai scris Chițac.

Soția lui Chițac a fost accidentată pe trecerea de pietoni din fața școlii nr. 23 din Constanța, de pe strada Dezrobirii.

Vergil Chițac este unul dintre cei mai importanți lideri PNL, înscris în partid abia în anul 2016. A fost ofițer de marină, iar pentru a intra în PNL a renunțat la funcția de rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×