Brașov: Accident grav pe DN1. O mamă și doi copii au fost răniți

Brașov: Accident grav pe DN1. O mamă și doi copii au fost răniți
Accident rutier grav în Brașov, după ce trei mașini au intrat în coliziune. Sursa foto: antena3.ro

Un accident rutier grav s-a produs vineri, 4 octombrie, pe Drumul Național 1, între localitățile Codlea și Vlădeni, din județul Brașov. Potrivit informațiilor transmise până la ora redactării acestei știri, trei autoturisme au intrat în coliziune, provocând rănirea a trei persoane.

O mamă și cei doi copii ai săi au fost răniți în urma accidentului

În urma impactului puternic, o femeie de 40 de ani și cei doi copii ai săi, o fetiță și un băiat de 6, respectiv 8 ani, s-au ales cu leziuni ușoare. Echipajele medicale deplasate la fața locului au luat, totuși, hotărârea ca micuții să fie transportați la spital. Se pare că responsabil pentru acest eveniment rutier este șoferul autoutilitarei, unul dintre vehiculele implicate, întrucât a pierdut controlul volanului, pătrunzând pe contrasens. Totodată, traficul a fost blocat pe sensul dinspre Sibiu către Brașov.

Un bărbat, care conducea o autoutilitară pe DN1, dinspre Brașov spre Sibiu, la km 188 a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autovehicul, acesta, la rândul lui, fiind lovit din spate de un alt autoturism. Ulterior coliziunii autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului au rezultat 3 victime, rănite ușor,care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, a informat Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IJP Brașov.

Accident cu cinci răniți pe Calea Făgărașului din Brașov

Nu este singurul incident de acest gen petrecut vineri în Brașov. Două autoturisme au intrat în coliziune pe Calea Făgărașului, provocând rănirea a cinci persoane. La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu o autospecială dotată cu apă și spumă și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Brașov.

Pe Calea Făgărașului din mun. Brașov a avut loc o coliziune între 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 5 victime care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal„, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×