A scăpat cu viață din mașina lui Gheorghe Dincă! Fata a fost audiată de polițiști

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/01/2020, 12:48
A scăpat cu viață din mașina lui Gheorghe Dincă! Fata a fost audiată de polițiști GALERIE FOTO
Casa criminalului Gheorghe Dinca din str. Craiovei nr.169 municipiul Caracal jud Olt. Sursa foto - REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

A scăpat cu viață din mașina lui Gheorghe Dincă! Este povestea unei fete care a a fost luată la ocazie de cel poreclit de opinia publică „monstrul din Caracal”. Anchetatorii au aflat abia acum despre a treia victimă și au chemat-o de urgență la audieri.

A scăpat cu viață din mașina lui Gheorghe Dincă!

Fiica unei poliţiste din Craiova a fost interogată de procurorii DIICOT, care îl anchetează pe Gheorghe Dincă, după ce şi-a amintit că, în trecut, a fost martoră la un episod terifiant în trafic.

Tânăra nu a ezitat o clipă și a explicat că, în timp ce se afla în trafic, pe o stradă din Craiova, a observat o fată care a sărit din mers din maşina lui Gheorghe Dincă. Aceasta a rupt-o pur și simplu la fugă pe străzi.

Fata a fost audiată de polițiști

Fiica poliţistei a declarat că era oprită la un semafor, chiar în spatele maşinii lui Dincă, atunci când fata a reuşit să scape cu viaţă. Cel mai probabil și aceasta a fost luată la ocazie de criminalul din Caracal, așa cum a procedat și în cazul Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceșanu.

După ce fata a fugit, Dincă a coborât şi el din maşină şi a rugat-o pe şoferiţă să îi dea numărul de telefon pentru a-i putea fi martoră în cazul în care fata s-ar fi dus la Poliţie.

Mai mult de atât, tânăra a povestit că Dincă a început să o sune pe ea din ce în ce mai des. Ba chiar la un moment dat, acesta o teroriza cu telefoanele, astfel că l-a blocat.

În momentul în care cazul Caracal a izbucnit, tânăra şi-a amintit de Gheorghe Dincă. Acum a mers la procurori să povestească ce s-a întâmplat.

Între timp, Gheorghe Dincă vrea să aibă o pedeapsă mai mică, iar în ultima perioadă ar fi făcut demersuri în acest sens. Avocatul criminalului de la Caracal a precizat că clientul său și-a schimbat declarația susținând că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, așa cum a spus prima oară în vara anului trecut.

„Gheorghe Dincă consideră că nu ar putea fi pus în libertate. El se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El urmăreşte o pedeapsă mai mică (…) Până la momentul în care va fi condamnat, nu se pune problema să iasă din arest”, a spu avocatul lui Dincă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×