A murit Vali Coșug, de la trupa Yesterday Band. A fost mentorul cântăreței Julie Mayaya de la Vocea României

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/06/2019, 15:08
A murit Vali Coșug, de la trupa Yesterday Band. A fost mentorul cântăreței Julie Mayaya de la Vocea României
A murit cântărețul Vali Coșug. Sursa foto: Libertatea.ro

O nouă pierdere în muzica românească! A murit Vali Coșug, fostul membru al trupei Yesterday Band, cel care a fost mentorul câștigătoarei concursului Vocea României, Julie Mayaya. Acesta a murit la spital după o intervenție chirurgicală la un picior. A condus mai multe trupe de muzică rock și pop-rock.

A murit Vali Coșug, cel care a descoperit-o pe Julie Mayaya, câștigătoarea Vocea României în anul 2011

Este cunoscut în special pentru că a lansat-o pe Julie Mayaya, cea care a câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii Vocea României. Colegii de breaslă ai artistului și descoperitorului de talente regretă moartea acestuia, mai ales că s-a stins din viață în urma unei operații banale, la sistemul venos al unui picior.

”Sunt încă mută și în stare de șoc! Cum să întri în spital pentru o operație de artrită la un picior și să mori pe masa de operație de atac de cord?”, este întrebarea pe care și-o pune Laura Stone. Aceeași întrebare retorică și-o pun și alți artiști precum Gheorghe Gheorghiu și Corneliu Verban.

Julie Mayaya a fost sub ”tutela” lui Coșug din punct de vedere muzical. Sursa foto: PRO TV

Vali Coșug a fost nu doar mentor, ci și un prieten al artiștilor de muzică pop-rock din România

Vali Coșug și-a câștigat respectul și admirația în lumea muzicală și a avut colaborări cu marile nume ale muzicii pop-rock românești. A fost unul dintre artiștii pe care organizatorii evenimentelor puteau conta oricând și era nelipsit de la festivalurile de muzică, mai ales pe litoralul românesc, în timpul verilor.

Cea pe care a lansat-o  Coșug, Julie Mayaya, a câștigat emisiunea Vocea României în anul 2011. Aceasta a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu. În cadrul concursului muzical de la PRO TV Julie s-a remarcat cu un ambitus vocal de excepție și cu o prezență scenică adorată încă din primele secunde de telespectatori. Cu siguranță Julie a transmis deja condoleanțe familiei artistului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×