A murit Vali Coșug, de la trupa Yesterday Band. A fost mentorul cântăreței Julie Mayaya de la Vocea României

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/06/2019, 15:08
A murit Vali Coșug, de la trupa Yesterday Band. A fost mentorul cântăreței Julie Mayaya de la Vocea României
A murit cântărețul Vali Coșug. Sursa foto: Libertatea.ro

O nouă pierdere în muzica românească! A murit Vali Coșug, fostul membru al trupei Yesterday Band, cel care a fost mentorul câștigătoarei concursului Vocea României, Julie Mayaya. Acesta a murit la spital după o intervenție chirurgicală la un picior. A condus mai multe trupe de muzică rock și pop-rock.

A murit Vali Coșug, cel care a descoperit-o pe Julie Mayaya, câștigătoarea Vocea României în anul 2011

Este cunoscut în special pentru că a lansat-o pe Julie Mayaya, cea care a câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii Vocea României. Colegii de breaslă ai artistului și descoperitorului de talente regretă moartea acestuia, mai ales că s-a stins din viață în urma unei operații banale, la sistemul venos al unui picior.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Sunt încă mută și în stare de șoc! Cum să întri în spital pentru o operație de artrită la un picior și să mori pe masa de operație de atac de cord?”, este întrebarea pe care și-o pune Laura Stone. Aceeași întrebare retorică și-o pun și alți artiști precum Gheorghe Gheorghiu și Corneliu Verban.

Julie Mayaya a fost sub ”tutela” lui Coșug din punct de vedere muzical. Sursa foto: PRO TV

Vali Coșug a fost nu doar mentor, ci și un prieten al artiștilor de muzică pop-rock din România

Vali Coșug și-a câștigat respectul și admirația în lumea muzicală și a avut colaborări cu marile nume ale muzicii pop-rock românești. A fost unul dintre artiștii pe care organizatorii evenimentelor puteau conta oricând și era nelipsit de la festivalurile de muzică, mai ales pe litoralul românesc, în timpul verilor.

Cea pe care a lansat-o  Coșug, Julie Mayaya, a câștigat emisiunea Vocea României în anul 2011. Aceasta a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu. În cadrul concursului muzical de la PRO TV Julie s-a remarcat cu un ambitus vocal de excepție și cu o prezență scenică adorată încă din primele secunde de telespectatori. Cu siguranță Julie a transmis deja condoleanțe familiei artistului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×