A murit tatăl Gabrielei Cristoiu. Vedeta TV a lansat un val de acuzații la adresa Poliției și a unui lanț de supermarketuri. Ce s-a întâmplat de fapt

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 13:20
A murit tatăl Gabrielei Cristoiu. Vedeta TV a lansat un val de acuzații la adresa Poliției și a unui lanț de supermarketuri. Ce s-a întâmplat de fapt GALERIE FOTO
A murit tatal Gabrielei Cristoiu

Doliu în showbiz-ul românesc, după ce tatăl Gabrielei Cristoiu s-a stins în viață! Vedeta face însă acuzații grave la adresa polițiștilor, pe care îi numește incompetenți! Mai mult, Gabrielei Cristoiu acuză și lanțul de magazine unde se pare că lucra tatăl său!

Tatăl Gabrielei Cristoiu a murit, iar vedeta face acuzații grave la adresa polițiștilor

Din primele informații, reiese că un alt coleg de-al tatălui vedetei și-a pierdut viața tot la locul de muncă, iar Gabrielei Cristoiu nu își explică cum au murit doi oameni la acel supermarket, în doar trei săptămâni! Vedeta este devastată de moartea tatălui său și spune că se simte acum cea mai singură persoană din lume!

„În seara zilei de 11 martie a murit cea mai bună persoană care a existat în viața mea. Poliția Română a fost incompetență. Îngerași, mor oamenii pe capete. Să te odihnești în pace, tatăl meu! Îți dau viață de la mine numai să trăiești acum! Mi-ai dat totul și eu am rămas fără tine! Sunt mai singură… decât eram cea mai singură din lume!

A murit tatăl meu! Ai fost viață și sufletul meu!
Cu 3 săptămâni alt coleg a murit!
????????
România???”, a scris Gabriela Cristoiu pe pagina ei de Facebook.

A murit tatal Gabrielei Cristoiu
Gabriela Cristoiu face acuzatii grave, dupa moartea tatalui sau

Au murit doi oameni în nici trei săptămâni de zile, la același supermarket

„Nu știu cum să povestesc, totuși cu poliția și cu totul. În primul rând au venit 3 mașini de polițiști și am înțeles că a murit taică-miu, erau 50 de oameni la INML și nimeni nu a făcut nimic și m-am dus eu singură. 
Până la urmă am înțeles că era un om care a murit acum 3 săptămâni tot acolo ( la supermarket, n.r.).  A murit și taică-miu astăzi și eu trebuie să mă duc mâine să îl bag în sicriu.

El lucrează în domeniul ăsta public cu mâncarea, el a murit și a murit și alt om acum 3 săptămâni, oamenii nu mor așa, totuși. Doi oameni să moară într-o lună, eu cred că este o problemă. Problema este de la ei…
El avea 49 de ani și era și el a murit și am fost la INML a treia oară. El a murit la locul de muncă și celălalt om a murit tot acolo, 2 oameni într-o lună, nu se poate așa ceva, se întâmplă ceva acolo. Se mai trezea la 4 dimineața, muncea foarte mult. Sunt tristă, sunt supărată. Nu pot să moară 2 oameni în 3 săptămâni, s-a întâmplat ceva, totuși, acolo…” a povestit Gabriela Cristoiu, în exclusivitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×