A murit Rareş Demian, președintele Asociaţiei „Valea Dacilor”. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor folosind tricolorul

A murit Rareş Demian, președintele Asociaţiei „Valea Dacilor”. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor folosind tricolorul
Rares Demian şi-a pus capăt zilelor folosind tricolorul

Rareș Demian, președinte al Asociației Culturale „Valea Dacilor”,  a fost găsit mort, chiar în dimineața zilei de 1 decembrie, în Orăștioara de Sus, Hunedoara. Se pare că bărbatul s-a sinucis cu ajutorul unui tricolor, în ziua în care toți românii au celebrat ziua națională a țării.

Rareș Demian și-a capăt zilelor folosindu-se de un tricolor.

Conform celor de la ziardehunedoara.ro, Rareş Demian și-ar fi pus capăt zilelor folosindu-se de un tricolor, însă nimeni nu știe momentan ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la gestul extrem.

Rareş Damian (33 de ani), preşedintele organizaţiei „Valea dacilor” a fost găsit mort, duminică dimineaţă, chiar de ziua națională a României. Conform celor spuse de apropiații bărbatului, tânărul din Orăştioara de Sus, satul de la poalele Sarmizegetusei Regia, și-a pus capăt zilelor cu ajutorul tricolorului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Apropiații președintelui Asociației Culturale „Valea Dacilor sunt în stare de șoc și spun că nu își pot imagina de ce a recurs omul la un asemenea gest.

„Au loc cercetări cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violenţă, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Rareş Demian era implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la Costeşti

„Dimineaţă am vrut să te sun pentru că nu vorbisem de vreo trei luni şi m-am luat cu diverse ca de obicei. Ceva mă făcea să mă gândesc la ţine. Acum am înţeles de ce. Te-am simţit frate! Drum lin Rareş şi… ne vom întâlni curând!”, a transmis un apropiat pe pagina de Facebook a lui Rareș Demian.

„Astăzi dimineaţă, unul dintre cei mai fideli prieteni ai noştri, RAREŞ DEMIAN, preşedintele Asociaţiei culturale Valea Dacilor şi unul din iniţiatorii Frăţiei Lupilor, a plecat la Zalmoxis. Avea 33 de ani.  Alte cuvinte sunt de prisos. Quidam feri sunt et ad mortem paratissimi”, au transmis Amicii Salvamont Adler Ferdinand.

„Nimic nu va mai fi ca ieri. Au rămas doar regrete, lacrimi, întrebări fără răspuns şi un gol uriaş. Valea Dacilor a rămas orfană şi plânge fără tine, Rareş. Fie să găseşti, acolo sus, ce căutai şi nu găseai, aici, pe Pământ”, a scris Vladimir Brilinsky.

Închide ×