A murit mama Ancăi Pop, cântăreaţa care s-a înecat în Dunăre! Sora ei a făcut anunţul

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
28/05/2019, 11:59
A murit mama Ancăi Pop, cântăreaţa care s-a înecat în Dunăre! Sora ei a făcut anunţul GALERIE FOTO
A murit mama Ancăi Pop

La numai șase luni de la moartea tragică a cântăreței Anca Pop, vedeta care a murit înecată în Dunăre, nenorocirea a lovit din nou în familia sa! Mama tinerei a murit de supărare, după cum spun apropiații familiei. Tristul anunț a fost făcut de cealaltă fiică a femeii, Tina Pop.

A murit mama Ancăi Pop, la șase luni după trecerea în neființă a fiice sale

Aceasta a postat un mesaj dureros pe contul de socializare. „Te-ai dus și tu, dulcea mea minune! La nici 6 luni după Anca, mi-am pierdut și mama…”, a scris Tina Pop.

„Înmormântarea va avea loc mâine la ora 14:00 de la casa funerara la Capela de pe deal”, a transmis Tina Pop, marţi. Se pare  că femeia nu a putut trece peste moartea fiicei sale, cântăreaţa Anca Pop, după cum se arată în sutele mesaje postate pe pagina de Facebook a Tinei Pop, sora interpretei.

A murit mama Ancăi Pop
Mama Ancăi Pop isi plangea fiica, in urma cu sase luni.

Anca Pop, moarte tragică

Cântăreața Anca Pop a avut parte de o moarte tragică. Frumoasa vedetă și-a pierdut viața după ce a căzut cu mașina în Dunăre. Anca Pop era o vedetă nonconformistă, cunoscută pentru că promova o viziune diferită asupra sexualității. Prezentată ca o artistă româno-canadiană, Anca spunea că este bisexuală, dar preferă mai mult femeile.

Familia sa a trecut prin momente grele atunci când s-a hotărât să scape de regimul comunist. Au hotărât cu toții să plece din România condusă atunci de Nicolae Ceaușescu cu mână de fier. Născută în Moldova Nouă, Anca Pop a fugit cu părinții în Serbia cu ajutorul unei bărci pneumatice.

A petrecut mai mult timp într-o tabără cu refugiați și apoi a plecat în Canada, acolo unde s-a stabilit. De-a lungul vieții sale s-a plimbat prin mai multe țări, inclusiv în Peru unde a trăit printre șamani, de unde și-a și luat numele de scenă ”Shamanca”. Fanii săi au fost devastați de trecerea în neființă a tinerei artiste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×