A murit Larry Wallis, fost chitarist al trupei Motorhead

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/09/2019, 22:15
A murit Larry Wallis, fost chitarist al trupei Motorhead
Chitaristul Larry Wallis a murit la vârsta de 70 de ani. Nu se cunosc cauzele morții sale. Sursa foto: ultimateclassicrock.com

Un cunoscut chitarist a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. Larry Wallis a cântat în formația Motorhead în perioada 1975-1976, dar și în trupa UFO. Momentan nu se cunoaște cauza decesului artistului britanic.

Larry Wallis a încetat din viață la vârsta de 70 de ani

Larry Wallis a murit ieri, 19 septembrie 2019, la vârsta de 70 de ani. Anunțul trist al trecerii în neființă al fostului chitarist a fost confirmat de pagina oficială a trupei Motorhead. Regretatul artist era și producător al casei de discuri Stiff Records. În prezent nu se cunoaște cauza decesului artistului de origine britanică, potrivit Cancan.

Cântărețul s-a lansat în industria muzicală alături de formația Shagrat în anul 1970. Cinci ani mai târziu a performat timp de un an în formația britanică Motorhead, iar ulterior a plecat în trupa UFO. În anul 2001 și-a lansat primul și singurul său album solo intitulat “Death In The Guitarfternoon”.

A murit Larry Wallis, fost chitarist al trupei Motorhead

Al doilea deces important în muzica rock

Moartea lui Wallis este cel de-al doilea deces important în muzica rock în decurs de câteva zile, după ce Rick Okasec, solistul de la The Cars a murit în urmă cu trei zile. Muzicianul în vârstă de 75 de ani a fost găsit fără suflare în apartamentul său din New York. Alertate de membrii familiei după ce artistul nu a mai luat legătura cu aceștia, autoritățile au constatat decesul.

La scurt după ce informația a devenit oficială, rețelele de socializare ale starului pop-rock au fost asaltate cu reacții din partea fanilor din întreaga lume. Șocați de dispariția bruscă a artistului, în condițiile în care nu părea să aibă probleme de sănătate, internauții au transmis condoleanțe și mesaje de încurajare familiei îndurerate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×